Ce-și notează zodiile în fiecare zi. Jurnalele zodiilor

Ioana Dinu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, Garon Piceli
Foto: pexels, Garon Piceli

A scrie într-un jurnal este un act benefic care poate să îți pună ordine în minte. Pe 22 septembrie, sărbătorim ziua jurnalului. Ce crezi că își notează fiecare zodie?

 

Jurnalele Zodiilor

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecul ține un jurnal legat de activitățile pe care le are de făcut, însă deseori rupe foi din el și le lasă peste tot prin casă. Nu ține să scrie neapărat ceva artistic, ci mai degrabă un fel de „reminder” pe hârtie. Deseori notează anumite obiective și competiții la care are de gând să se înscrie. 

Taur/ Ascendent în Taur

Nu are doar un jurnal, ci trei. În primul notează ce mănâncă, care este dieta săptămânală și ce mai are de cumpărat. În al doilea scrie ce are de făcut la muncă, astfel încât să rămână organizat, iar în al treilea își scrie planurile de viitor pe zece ani, astfel încât să nu se ia pe sine prin surprindere.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Are o agendă legată în piele unde își notează în grabă câteva gânduri, idei, fraze în engleză sau franceză, câteva cuvinte din germană pe care nu știe cum să le traducă exact. Este și agenda pe care o ia cu el la cursurile de marketing la care s-a înscris de curând. 

Rac/ Ascendent în Rac

Are un fel de jurnal în care nu se prea omoară cu scrisul, ci mai degrabă lipește acolo foi decupate din ziare vechi pe care nu se îndură să le arunce încă. Are acolo și niște diplome mai vechi, îndoite, dar și câteva fotografii de familie. Uneori mai notează datele de naștere ale celor dragi, să fie sigur că nu uită.

Leu/ Ascendent în Leu

Își notează ce face zilnic și apoi recitește frecvent și se laudă singur, zâmbind către sine și acțiunile sale inspirate. Uneori notează lucruri care nu s-au întâmplat chiar așa, dar se gândește că e nota sa personală acolo, talentul său artistic. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Uneori scrie mici versuri, alteori citate. Îi plac anumite poezii și preferă să le noteze acolo. Are momente când scrie ce s-a întâmplat în ziua respectivă și apoi rescrie pentru că i se pare că nu a redat exact întâmplările. Are și câteva rețete pe acolo, dar nu le-a încercat niciodată. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sigur că are un jurnal, nu contează neapărat că nu are mereu timp să scrie în el, ci mai degrabă că este frumos colorat, strălucitor și are și paginile parfumate, ți-e mai mare dragul. E posibil să facă liste cu argumente pro și contra, iar apoi să le lase așa și să nu ia oricum nicio decizie. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Are un jurnal, dar nu își notează gândurile în el. Dacă îl găsește cineva și află ce a scris? Dacă va fi folosit apoi împotriva sa? Uneori exersează mai multe tipuri de a scrie, se bucură de valoarea caligrafiei. Alteori doar se face că scrie în jurnal pentru a atrage atenția asupra naturii sale profunde.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Are un jurnal de călătorie presărat cu citate din marii filosofi germani. Este tocit de vremuri și a vărsat și apă la un moment-dat pe copertă, noroc că a șters repede. Își notează des mici detalii pe care le observă la oamenii din jur, sau la locurile unde ar vrea să revină la un moment-dat. 

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel