Ce se întâmplă cu Celine Dion. Unde s-a mutat artista după ce a primit acel diagnostic dur

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Celine Dion. Facebook
Celine Dion. Facebook

La sfârșitul lui 2022, Celine Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară, sindromul persoanei rigide. Acum, la două luni de la acel moment, sora artistei a făcut câteva dezvăluiri despre starea actuală a vedetei canadiene.

Sindromul omului înțepenit nu are nicio vindecare, dar Celine Dion și-a promis că va munci pentru ca progresul afecțiunii să fie unul cât mai lent și pentru a se întoarce pe scenă.

Claudette, sora artistei de 54 de ani, a mărturisit că Celine se află în orașul american Denver, unde lucrează cu medicii pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Deși viața a lovit-o foarte tare, cântăreața chinuită de spasme musculare de mai bine de un an nu renunță la luptă și la marele ei țel, acela de a reveni pe scenă, în fața fanilor, motiv pentru care este dispusă să încerce orice.

"Sunt încrezătoare că viața îi va da înapoi ceea ce a oferit ea de-a lungul timpului. Este o femeie extrem de inteligentă, foarte generoasă, talentată și îndrăgostită de viață. În loc să stea să plângă pentru soarta ei, încerc să-i trimit energii pozitive, în speranța că într-o bună zi se va întoarce pe scenă. Este înconjurată de specialiști și luptă pentru recuperarea ei", a declarat Claudette, scrie publicația Marca.

Cu ochii în lacrimi și gâtuită de emoție, artista canadiană a transmis, în decembrie 2022, un mesaj tuturor fanilor ei, dezvăluind boala de care suferă, efectele ei, dar și faptul că nu va putea să-și reia concertele din turneul european, amânate deja de mai multe ori.

"Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata. Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni", a început mărturisirea lui Celine Dion.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel