Ce şanse mai are FCSB la titlu. Mesajul antrenorului Petrea

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Anton Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a spus care sunt şansele echipei sale de a câştiga titlul în acest sezon. 

Petrea a declarat că formaţia sa trebuie să fie realistă şi să admită că e la o distanţă destul de mare de ocupanta primului loc al clasamentului, CFR Cluj.

"Trebuie să fim realişti, să fim cu ochii pe clasament pentru că e o distanţă destul de mare faţă de primul loc (n.r. - 8 puncte). Pe noi ne interesează acum să câştigăm următorul meci şi vom vedea pe parcurs. Să ne gândim că e aproape şi locul 3, deci trebuie să câştigăm în primul rând meciurile noastre. Diseară poate ar fi mai interesant să câştige Craiova cu CFR... s-ar mai apropia şi ei.

Craiova a jucat destul de bine cu noi din moment ce au reuşit să câştige. Deci Craiova poate să învingă CFR-ul fără probleme. Când nu câştigi campionatul nu poţi să spui că e un sezon reuşit. Dar ţinând cont de parcursul incredibil al celor de la CFR în acest sezon putem spune că am făcut şi noi tot ce a ţinut de noi pentru a fi cât mai aproape de ei", a afirmat tehnicianul.

Petrea a numit-o pe FC Voluntari, adversara din partida de luni, "surpriza campionatului". "A fost o săptămână grea pentru noi după înfrângerea pe teren propriu cu Craiova. Am încercat să le ridic moralul jucătorilor pentru că mai avem 7 etape de disputat şi trebuie să ne vedem de drum în continuare. FC Voluntari este surpriza plăcută a acestui campionat prin faptul că a reuşit să se califice în play-off. Iar acum a reuşit şi două victorii cu Universitatea Craiova şi Farul.

Aşa că e clar că vom avea o partidă dificilă. FC Voluntari e o echipă experimentată, organizată şi foarte bună la fazele fixe, aşa că trebuie să fim conştienţi de aceste lucruri şi să încercăm să câştigăm. Pentru Voluntari e o pierdere Budescu. E un jucător pe care e greu să spui că-l poţi bloca, pentru că el apare în zone unde nici nu te aştepţi. Dar îmi pare rău pentru Budescu, pentru că am înţeles că sezonul ăsta e încheiat pentru el", a menţionat Petrea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel