Ce sacrificii a fost nevoit să facă Liviu Vârciu, pentru a-și câștiga banii în trecut: „Treceam printr-o perioadă foarte grea”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social

Liviu Vârciu a dezvăluit care sunt micile afaceri la care a apelat de-a lungul timpului, pentru o sursă de venit în plus.

Până să se bucure de o situație financiară care să-i permită să ducă traiul pe care și-l dorește, Liviu Vârciu a fost nevoit să facă mai multe sacrificii și să se reinventeze constant, pentru a avea parte de diferite câștiguri financiare. Așadar, după desființarea trupei L.A, artistul mărturisește că nu a trecut prin cea mai roz perioadă, când vine vorba de planul financiar. Tocmai din acest motiv, el a fost nevoit să se reinventeze și să găsească rapid o idee de pe urma căreia poate câștiga câțiva bani în plus. Chiar dacă planul nu a dat neapărat roase, artistului nu îi este rușine să recunoască acest lucru. 

„Nu îmi este rușine să o recunosc. Eu, Liviu Vârciu, am vândut haine la portbagaj. Acum mulți ani. Eram Liviu Vârciu. Terminasem cu L.A. și treceam printr-o perioadă foarte grea și am zis să fac un business.

Am cumpărat 100 de blugi albi. Am vândut 5 perechi. Și ăia erau prietenii mei. Ce crezi? Toți prietenii mei se întâlneau cu blugi albi. M-au înjurat toți.”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit ego.

„Ce mi-a rămas i-am dat de pomană”

Chiar dacă inițial a gândit acea afacere pentru a face profit, Liviu Vârciu mărturisește că, în final, a ajuns să vândă produsele mai ieftine decât erau, întrucât îi era milă de oamenii care nu aveau posibilitatea materială de a-și permite acea piesă vestimentară.

„Oricum i-am vândut cu mai ieftin decât îi cumpărasem. Ce mi-a rămas i-am dat de pomană.

Îți dau cuvântul meu de onoare. Cine venea la portbagaj și mă uitam la ei că vor, dar erau scumpe, le spuneam să îmi dea cât au la ei. Dacă îmi zicea 30 de lei îi dădeam așa”, a continuat acesta.

Lucrurile care l-au ajutat în actorie

Liviu Vârciu a cochetat extrem de des și cu actoria, domeniu care pare că i se potrivește din plin. Chiar dacă și-ar fi dorit să urmeze la un moment dat și studii în acest domeniu, artistul povestește cum a fost  sfătuit de actrița Olga Delia Mateescu să nu facă acest lucru, pentru că valoarea oricărui actor stă, mai ales, în propriile experiențe de viață.

”M-a ajutat Dumnezeu și viața să trec prin toate situațiile că la un moment dat am vorbit cu doamna Olga Delia Mateescu pe care o iubesc și o stimez, și îi mulțumesc pentru tot ce am învățat de la ea, pentru că eu când am deschis ochii pe actorie, în ”Secretul Mariei” am avut norocul să joc cu niște actori mari: cu dumneai, cu George Mihăiță.

Atunci eu am vrut să dau la facultate și domna Olga mi-a zis că un actor care joacă ce stări a trăit, le joacă mult mai bine decât un actor care joacă niște stări învățate în facultate. Și atunci, eu care am trăit toate stările posibile și imposibile: am pierdut în viață, am câștigat în viață, am fost dezamăgit, am fost înșelat, am fost tot ce poate trăi un om, mi-am pierdut persoane dragi și atunci pot să mă transpun în situație mult mai ușor decât dacă aș fi învățat la UNATC spre exemplu”, a mai completat acesta pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel