Ce să pui sub pernă pentru a atrage bani și abundență

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 04 sep 2023, 13:06 | Categorie: Știri
Ce să pui sub pernă pentru a atrage bani și abundență/Freepik
Ce să pui sub pernă pentru a atrage bani și abundență/Freepik

O modalitate simplă de a atrage abundența în viața ta este să așezi un obiect magic sub pernă în timpul somnului.

Feng Shui reprezintă o vechi filozofie care ne învață cum să organizăm interiorul casei noastre pentru a facilita fluxul de energie; Această învățătură include și utilizarea unor amulete speciale menite să aducă noroc în viața noastră. Dacă îți dorești să atragi prosperitate financiară, continuă să citești, deoarece vom discuta despre obiectele pe care le poți plasa sub pernă pentru a-ți aduce mereu norocul financiar.

Acest ritual recomandat de Feng Shui poate fi ușor de făcut în fiecare seară, cerându-ți doar să așezi sub perna ta o amuletă încărcată cu energie pentru a atrage bani și abundență în timpul somnului. Acest simplu ritual de magie albă are scopul de a armoniza energiile stagnante din casa ta și de a îmbunătăți situația ta financiară.

Conform acestei filozofii, amuleta sau obiectul magic pe care trebuie să-l plasezi sub pernă este o monedă. Aceasta simbolizează banii și abundența pe care oamenii doresc să le atragă în viața lor. Este esențial, însă, să acorzi atenție modului în care Feng Shui sugerează să așezi moneda sub pernă, deoarece astfel bogăția poate să se manifeste mai eficient.

Ce să pui sub pernă pentru a atrage bani și abundență?

Ceea ce ar trebui să așezi sub pernă pentru a atrage bani și abundență în viața ta este o monedă care este în circulație, dar trebuie să fie de cea mai mică valoare nominală care există. Pentru ca acest mic ritual să fie complet, vei avea nevoie și de un pahar de cristal, sare, hârtie albă, tămâie și o pană verde, care conform Feng Shui este culoarea abundenței.

Pentru a atrage bani în viața ta, trebuie să urmezi acești pași simpli. În primul rând, spală moneda cu grijă, apoi umple un pahar cu apă până la mai puțin de jumătate și adaugă sare, amestecând până se dizolvă complet, în mișcare în sens invers acelor de ceasornic cu o lingură. Apoi, pune moneda în pahar și amestecă în continuare în aceeași direcție cu lingura.

După ce ai făcut acest lucru, scoate moneda din pahar și usuc-o cu grijă cu o cârpă mică. Acum, aprinde tămâia și taie o bucată de hârtie albă în care vei înfășura moneda. După ce ai înfășurat moneda în hârtie, freacă-o pe inimă făcând cercuri și folosește un pix verde pentru a scrie numărul complet, data și locul nașterii pe spatele hârtiei. Apoi, vopsește totul în verde. Treci tămâia prin monedă în timp ce repeti: 'Vin banii la mine.' Acum poți pune moneda sub pernă pentru a atrage banii și abundența în viața ta.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience