Ce să nu spui niciodată în relația de cuplu, în funcție de data nașterii

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

Numerologul Corina Stratulat a zis ce nu ar trebui să-i spunem partenerului, în funcție de data nașterii sale.

Persoanele născute pe 1, 10, 19, 28

Aceste persoane își doresc să aibă mereu ultimul cuvânt, închizând o discuție într-un mod neplăcut. De acolo apar dezechilibre. Acest comportament trebuie evitat pentru că într-o relație contează părerile amândurora.

Persoanele născute pe 2, 11, 20 sau 29

Ei sunt mai emoționali, dependenți, cu frică de singurătate. Atunci ei zic, fără să își dea seama, că nu pot trăi fără partener. Ideal ar fi să evite această situație pentru că pun presiune pe celălalt.

Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30

Aceste persoane sunt puțin mai împrăștiate și au o imaginație bogată. Când vine vorba de terminarea unor sarcini, aceștia nu duc la bun sfârșit un lucru la termen.

Persoanele născute pe 4, 13, 22, 31

Ei sunt riguroși și ordonați. Într-o ceartă, ar putea spune tranșant partenerului să plece dacă nu îi păstrează ordinea, indiferent de cât de bine le mergea în relație până în acel moment.

Persoanele născute pe 5, 14, 23

Aceste persoane au o mare probleme cu plictiseala pentru că le place aventura. Aceștia vor reproșa foarte ușor partenerului că e vina lui că s-au plictisit. În momentul respectiv, ei aruncă vina pe partener fără să fie el de vină.

Persoanele născute pe 6, 15, 24

Ei au o mare dorință de echilibru, de confort și atunci ei le vor spune partenerilor că, dacă nu au parte de aceste lucruri, pot pleca din viața lor. Nu este o expresie gândită, dar vine din interior.

Persoanele născute pe 7, 16, 25

Ei au tendința să le spună partenerilor că își pierd timpul cu ei și nu e un comportament demn de cineva care iubește. Este posibil să spună asta doar la nervi.

Persoanele născute pe 8, 17, 26

Aceste persoane spun că au mereu dreptate, fără să le pese de ceea ce crede partenerul.

Persoanele născute pe 9, 18, 27

Aceștia sunt oamenii care investesc în ei. De obicei, sunt persoane cu studii, care se preocupă de artă și vor să facă bine, dar au și o anumită aroganță pe care și-o exprimă spunând că ei sunt la un alt nivel față de partener. 

De cele mai multe ori, fără să ne dăm seama ne exprimăm așa. Dar într-o relație, ar trebui să vorbim de echipă, de parteneriat, de a comunica de la egal la egal, a spus numerologul Corina Stratulat la Antena 1.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel