Ce să-i scrii de Valentine's Day persoanei iubite

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Alejandro Avila/Pexels
Fotografie de la Alejandro Avila/Pexels

Ziua Îndrăgostiților este o ocazie perfectă pentru a-ți manifesta sentimentele față de persoana iubită și pentru a-i evidenția importanța pe care o are în viața ta. Un mesaj simplu de dragoste trimis prin SMS poate fi cel mai rapid și direct mod de a transmite ceea ce simți.

Mesajele de Sfântul Valentin sunt nelipsite în ziua de 14 februarie. Iată câteva idei de sms-uri cu care să vă surprindeți persoana iubită.

Cele mai frumoase mesaje de dragoste de Valentine’s Day 2023

"În fiecare zi alături de tine este o sărbătoare a dragostei pentru mine, dar de Ziua Îndrăgostiților vreau să-ți spun încă o dată cât de mult te iubesc și cât de recunoscător îți sunt pentru că ești în viața mea. Fericit Valentine’s Day, iubirea mea!"

"Dragostea noastră este ca un foc care arde mereu în inimile noastre, aprinzându-ne viața cu căldura și lumina ei. Te iubesc mai mult decât pot exprima cu cuvinte. Fericit Valentine’s Day, sufletul meu!"

"Fiecare clipă petrecută cu tine este o comoară prețioasă în inima mea. În această Zi a Îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc pentru că ești lumina vieții mele și să-ți promit că te voi iubi mereu. La mulți ani, iubirea mea!"

"În ochii tăi găsesc un univers întreg de iubire și fericire, iar în brațele tale găsesc liniștea și alinarea de care am nevoie. Fie ca dragostea noastră să fie mereu la fel de puternică și frumoasă ca și acum. Fericit Valentine’s Day, dragostea mea!"

"De Ziua Îndrăgostiților, îți promit că voi fi mereu aici pentru tine, să-ți țin mâna în momentele bune și rele, să-ți susțin visele și să împărtășesc cu tine toate bucuriile și tristețile vieții. Te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele. Fericit Valentine’s Day, sufletul meu pereche!"

SMS-uri de Valentine's Day pentru iubit/iubită

- Dragostea mea, prețuiesc fiecare moment petrecut alături de tine, dar de Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți spun că tu ești persoana care îmi aduce cele mai multe bucurii. Te iubesc necondiționat!

- De Ziua Îndrăgostiților vreau să-ți mulțumesc pentru că ești raza mea de soare în cele mai întunecate zile. Te iubesc mai mult decât pot să exprim în cuvinte!

- La mulți ani, dragostea mea! De Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți amintesc cât de special/specială ești pentru mine și cât de recunoscător/recunoscătoare sunt că te am alături. Să ne bucurăm de fiecare moment împreună și să construim amintiri minunate în continuare!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel