Ce s-a întâmplat actorul din James Bond? ”Seamănă cu Joe Biden”. Pierce Brosnan i-a uimit pe toți

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Legendarul Pierce Brosnan a dovedit că este pregătit pentru orice pentru un nou rol.

Pierce Brosnan este aproape de nerecunoscut, iar fanii săi se întreabă ce s-a întâmplat cu unul dintre cei mai fermecători și arătoși actori de la Hollywood.

Fotografiile făcute pe platoul de filmare al ultimului film în care joacă Pierce Brosnan, acesta având și rolul principal, ne arată un Pierce Brosnan îmbătrânit.

Acesta a devenit de nerecunoscut, iar imaginile au fost divulgate publicului.

În noul său film, „Ultimul pușcaș”, Brosnan joacă rolul unui veteran de război, Bernard Jordan , în vârstă de 89 de ani , motiv pentru care și-a vopsit complet părul alb și, datorită machiajului puternic, nu seamănă deloc cu el însuși.

Pierce Brosnan are milioane de fani în întreaga lume, motiv pentru care credem că această transformare a lui nu va trece neobservată.

În acest film, el joacă rolul unui soldat în vârstă care evadează dintr-un azil de bătrâni din Irlanda de Nord pentru a călători în Franța pentru a aduce un omagiu camarazilor săi căzuți, la aniversarea a 75 de ani de la debarcarea în Normandia, binecunoscuta ”ziua Z”.

Va fi foarte interesant să vizionezi acest film, inspirat dintr-un eveniment real, dar va fi și mai interesant să vezi această transformare a actorului care l-a interpretat, în nu mai puțin de patru filme, pe cel mai faimos agent secret al tuturor timpurilor - James Bond.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel