Ce personaj din „Pirații din Caraibe” ești? Ziua în care vorbim pe limba piraților

Ioana Dinu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

Ești curios să afli ce personaj din îndrăgita producție „Pirații din Caraibe” ai putea fi, în funcție de semnul tău zodiacal?

Nu-i nicio zi mai potrivită din an să te gândești la asta, căci este chiar ziua în care sărbătorim felul în care vorbesc pirații. Detalii mai jos. 

Ziua în care vorbim ca piraţii „Oooo-hooo-hooo si o sticlă de rom!”

Ziua de 19 septembrie este dedicată piraţilor şi modului contagios în care aceştia vorbeau, cel puţin conform romanelor şi filmelor ce prezintă astfel de personaje. Fascinaţia despre aventurile piraţilor s-a păstrat până în zilele noastre. Mulţi oameni visează la o viaţă liberă, pe mare, în căutare de comori şi de aventuri, insule exotice şi mult rom. De aici până la stabilirea unei zile dedicate modului în care vorbeau piraţii, #TalkLikeaPirateDay, nu a fost decât un pas, transmite AGERPRES. Acest pas a fost făcut la 6 iunie 1995, pe când un grup de bărbaţi jucau racquetball la Albany, în Oregon. În timpul jocului, participanţii îşi strigau cuvinte de încurajare unii altora...până când, din motive necunoscute, conform site-ului daysoftheyear.com, au început să-şi strige îndemnuri în slangul piraţilor. Până la sfârşitul jocului de racquetball, participanţii şi-au dat seama că este necesar să înfiinţeze o sărbătoare care să încurajeze o astfel de modalitate nobilă de exprimare, vernaculară piraţilor. Tot ce mai trebuia era să aleagă o dată pentru această sărbătoare. Data aleasă este 19 septembrie, dată zilei de naştere a fostei soţii a unuia dintre ei. 

Filmul „Pirații din Caraibe” este cu siguranță unul dintre cele mai îndrăgite filme de aventuri care ne-a lăsat personaje cu totul și cu totul speciale. Ce personaj din acest film crezi că ești în funcție de zodia ta?

Berbec/ Ascendent în Berbec: Căpitanul Hector Barbossa

Felul în care dorești să conduci, curajul și încrederea în forțele proprii, ambiția extrem de accentuată, fac din căpitanul Barbossa un candidat perfect la asemănarea cu zodia Berbecului. Barbossa vrea mereu să fie numărul 1, oricum, oricând. 

Taur/ Ascendent în Taur: Henry Turner

Henry Turner își arată dragostea și statornicia față de cei dragi lui cu orice ocazie. Ar merge până în pânzele albe pentru a-i proteja. Este respectabil, este curajos, dar uneori poate fi și oportunist. Precum un Taur, poate fi extrem de încăpățânat. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: Pintel și Ragetti

Aceste două personaje ar putea vorbi și cu un perete dacă ar avea ocazie. Sunt atrași de orice subiect, un pic înclinați către mici bârfe și foarte, foarte curioși. Chiar dacă aceste două personaje nu sunt la fel de inteligente precum nativii Gemeni, să nu uităm că sunt extrem de amuzante, spre deliciul telespectatorilor. 

Rac/ Ascendent în Rac: Joshamee Gibbs

Super generos, adesea putând fi găsit în mijlocul discuțiilor despre problemele altora, Gibbs ar putea fi cel mai ușor de asociat cu energia Racului. Își dorește confort emoțional, își dorește să facă parte din planurile celorlalți și te poți baza pe el.

Leu/ Ascendent în Leu: Anamaria 

E greu să uiți impresia puternică pe care ți-a făcut-o personajul Anamaria. Este extrem de implicată în tot ceea ce face, chiar dacă are tendința de a fi încăpățânată uneori, iubește să exploreze, adoră aventurile și pune enorm de multă pasiune în tot ceea ce face.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară: Elizabeth Swann

Iată că Fecioarele se pot considera fericite cu unul dintre rolurile principale. Iată și de ce: Elizabeth Swann, cu un semn mobil, se poate adapta la orice și este extrem de capabilă să facă totul așa cum trebuie. Ea știe exact cum să facă lucrurile folosind măsura corectă, mai mult, spune ce trebuie atunci când trebuie. 

Balanță/ Ascendent n Balanță: Tia Dalma

Balanțele sunt fascinante, la fel și Tia Dalma, chiar dacă într-un mod destul de ciudat. Ceea ce o leagă cu adevărat de acest semn zodiacal este faptul că dorește să evite conflictele și încearcă să se poziționeze undeva departe de orice posibilă dispută. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion: Davy Jones

Extrem de convingător, cu abilități de manipulare destul de clare pentru toată lumea, Davy Jones este cel care s-ar potrivi Scorpionilor. Mai mult, omul-caracatiță nu uită niciodată nimic, își va aminti de-a pururi de prima iubire, chiar dacă sunt legați la propriu de un blestem din cauza acesteia. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător: Căpitanul Jack Sparrow

Jucat de fantasticul Johnny Depp, Jack Sparrow a fost îndrăgit de toată lumea și nu avea cum să nu fie asemănat energiei Săgetătorului. Această zodie are aventura în sânge și nu s-ar da în lături de la nimic pentru a-și îndeplini scopurile. Este inteligent și amuzant. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn: James Norrington

Extrem de ambițios și de muncitor, domnul James Norrington ne amintește de Capricorn. Are ceva din acel aer snob, însă este mereu admirabil și rămâne în mintea noastră ca fiind pregătit să renunțe la orice pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. S-ar putea să aibă totuși tendința către lăcomie. 

VEZI MAI MULTE PE ASTROSENS.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel