Ce obicei nu suportă Shurubel la soția sa: „Am rugat-o de o mie de ori”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Shurubel, Instagram
Sursa foto: Shurubel, Instagram

Shurubel a dezvăluit care este „rețeta” unei căsnicii fericite.

Andrei Lăcătușu, cunoscut drept Shurubel, a ajuns în fața altarului cu soția sa în 2019. Dacă pe atunci, bărbatul lucra încă în radio, când nu-și putea dedica prea mult timp familiei, după ce a ales să-și dea demisia a recuperat tot timpul pierdut cu aleasa inimii sale.

„Da, când am avut ceva timp liber am descoperit că soția mea e o tipă chiar mișto, se pare ca am ales bine (n.r. râde) Încerc să fiu cât mai prezent în viața ei și a noastră și să ieșim din casă atât cât putem. Avem o chestie gonflabilă, ca un fel de canapea portabilă care se umflă instant și plecăm în tot felul de locuri verzi, unde pur și simplu ne așezăm între doi copaci și vorbim, râdem, citim și ne uităm la natură câteva ore.” a declarat Shurubel, pentru Spectacola.

Shurubel, secretul unei căsnicii fericite

„În cazul nostru a funcționat setarea unui scop comun. Noi știm de când deschidem ochii dimineața că trebuie să ne bucurăm de viață azi. Asta e misiunea noastră și fiecare încearcă să îi facă misiunea mai ușoară celuilalt și să îl ajute să se bucure. Și toată chestia asta funcționează până când pune ea pahare în chiuvetă, deși am rugat-o de o mie de ori să nu mai pună pahare în chiuvetă fiindcă acolo se pun farfurii, că dacă pui pahare înăuntru, nu mai ai loc de farfurii și tre să pui farfuriile murdare apoi pe lângă chiuvetă și le întinzi în toată bucătăria și apoi… uffff mă rog, unde eram? Aaa, așa, deci să vă faceți viața mai frumoasă unul altuia! Pace. Armonie!”, a mai dezvăluit el.

Cum reușește Shurubel să-și mențină mereu optimismul

În cadrul emisiunii Vorbește lumea, Shurubel este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, iar acum acesta a dezvăluit cum reușește să facă acest lucru în fiecare zi.

„Eu încerc să râd în fiecare dimineață de când mă trezesc. Așa mă setez. Râd în mașină, râd când intru în parcarea studioului cu muzica tare, ne salutăm cu toții, ne îmbrățișăm, colegii de la camere mai povestesc una, alta, urc la garderobă unde o găsesc pe Lili cu stilistul nostru, Nicolle, râdem și acolo, în special de silueta mea confuză. Apoi eu și Lili, coborâm la machiaj, unde le găsim pe Ioana Laupăr (așa am botezat-o) și pe Ioana Căprioara (nu știu cine a botezat-o așa, dar sună bine) care sunt sare și piper și râdem toți și acolo. Intrăm în platou, ne punem căștile la Romeo, Cocuța ne face un ceai și mai cântă cu mine la flaut (cântăm fals, dar ne facem o trupă cândva), apoi Finu ne spune o glumă scurtă, plus cât mai avem până intrăm în direct la Știri. Cornel și Văru ne mai aduc ce ne mai trebuie în platou, tot cu gura până la urechi, iar noi, având casca în ureche acum, le spunem bună dimiiii oamenilor din regie, dintre care cele mai gălăgioase și melodioase râsete le au Andreea, Sașa și Mădălina (toți băieții vor să o urmărească pe instagram pe Mădălina). Știu că e un răspuns lung, dar și întrebarea a fost lungă. Ei sunt doar o parte dintre oamenii faini care fac emisiunea asta să fie o gură de aer cu energie bună pentru telespectatori. Aaaa, era să uit. Cam ăsta e momentul în care ajunge și Bogdan la platou. El vine direct de la emisiunea matinală pe care o face la radio în fiecare zi. Omului îi place să muncească, ce să-i faci!?”, a mai spus el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel