Ce nu oprește Putin, rezolvă poliția italiană: A oprit o coloană de tancuri pentru Ucraina. Erau transportate fără ITP

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Poliția italiană este la datorie.

Poliția rutieră italiană a întors din drum trei obuziere autopropulsate blindate PZH 2000, care urmau să fie trimise în Ucraina.

Totuși problema identificată de polițiștii italieni este una destul de serioasă: autoritățile au constatat lipsa autorizațiilor și a verificărilor tehnice pentru platformele care transportau echipamentele militare, anunță agenția ANSA, citând cotidianul napolitan Il Mattino.

Un convoi de cinci tancuri a fost trimis de la o bază militară din Persano, lângă Salerno, în regiunea italiană Campania. Poliția rutieră din Napoli i-a oprit la intrarea pe autostrada Salerno-Caserta în Mercat San Severino, a cerut documentele privind inspecția tehnică a platformelor de transport, transmite ANSA.

Astfel, s-a observat că trei vehicule de tractare nu aveau autorizații de circulație corespunzătoare, iar inspecția lor tehnică. a expirat.

În plus, șoferul nu avea permis pentru a conduce un vehicul cu încărcătură specială.

Poliția a returnat trei tancuri la baza de la Persana până când Armata va găsi vehicule cu autorizațiile corespunzătoare, iar celelalte două tancuri au fost direcționate mai departe către Bologna, Austria și Germania, de unde, susține ANSA, vor fi dislocate pe poziții din Ucraina.

Statul Major confirmă că transportul a fost încredințat unei firme private și că controlul polițienesc a arătat că societatea nu deținea documentația corectă - dar nu explică cum și cu ce măsuri de precauție au fost încredințate arme scumpe transportatorilor necalificați, în partea de Italia unde corupția este mai periculoasă decât armata rusă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel