Ce mesaj a primit Vlad Gherman de ziua de naștere din partea fostei iubite: Atât s-a putut

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Vlad Gherman a împlinit 29 de ani și a primit o urare specială din parte fostei iubite. 

Vlad Gherman a avut astăzi motiv de mare sărbătoare. Actorul a împlinit 29 de ani și a fost prima lui aniversare alături de Oana Moșneagu, noua lui parteneră după despărțirea de Cristina Ciobănașu. 


Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Adela. Pe 16 februarie, de ziua sa, noua iubită dar și cei mai buni prieteni l-au vizitat în miez de noapte și i-au făcut o mega surpriză. Actorul a avut una dintre cele mai frumoase aniversări. 


”Așa am comutat pe frecvența 29: în boxeri, dansând cu Oana și surprins la 00:00 de prietenii mei care au dat buzna și au început să «trezească» tot blocul cântând »Mulți ani trăiască». M-am blocat, am înlemnit și am început să plâng de fericire. Nu doar că ei mi-au fost alături din prima secundă când am avut nevoie de afecțiune și de înțelegere, dar ei sunt cei alături de care am legat o prietenie strânsă, greu de rupt”, a povestit Vlad.


Cristina Ciobănașu, mesaj pe Instagram pentru fostul ei iubit

Cristina Ciobănașu, fosta lui parteneră i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. 


”La mulți ani, Vlad Gherman! Să ți se îndeplinească toate dorințele! Scuzați fața, atât s-a putut”. 


Vlad Gherman, despre relaţia cu Oana Moşneagu

Vlad Gherman a ținut secretă relaţia cu Oana Moşneagu deoarece s-a temut de reacția fanilor și a vrut să găsească momentul potrivit pentru a face publică această legătură specială din viața lui. 

„M-am despărțit de Cris (n.r. Cristina Ciobănaşu) și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra.


Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a transmis Vlad Gherman, potrivit viva.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel