Ce „jucării” își mai cumpără miliardarii

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Pentru miliardarii lumii banii nu sunt o problemă. Iată ce își cumpără.

Miliardarii planetei au la dispoziție surse inepuizabile de distracție. Pentru că banii nu sunt o problemă, bogații își pot alege ce „jucării” își doresc, scrie Mediafax.

Miliardarii lumii cumpără de la yahturi de 50 de milioane de dolari până la mașini de 4 milioane de dolar, toate pentru amuzamentul oamenilor bogați.

Chiar și avioane de jucărie cumpără miliardarii.

Una din jucăriile pe care și li le poate permite un miliardar este un sea-breacher, o combinație între jetski și submarin, care se poate scufunda până la 1,5 metri.

O mașină de 4 milioane de dolari

Celor cărora le plac mașinile, pot merge spre Renault Trezor. Acest automobil era proiectat pentru a ieși pe piață la sfârșitul anului 2020, dar costurile de producție erau prea mari. În lume există doar un singur exemplar al lui Renault Trezor, iar prețul este de 4 milioane de dolari.

Alexandra Mary Hirschi, cunoscută ca Supercar Blondie, este cel mai mare creator de rețele sociale auto din lume. Videoclipurile sale ajung la peste 1 miliard de vizionări.

Cei care au reușit să construiască un imperiu își pot cumpără și un yacht de fițe. Lady Li costa 50 de milioane de dolari, are 50 de metri lungime, 5 cabine, un dormitor master, echipaj de 10 oameni și poate găzdui o petrecere cu cel puțin 12 participanți.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel