Ce intenționează să-i ceară Kate Middleton regelui Charles al III-lea

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Prințesa de Walles / FOTO: https://www.facebook.com/kateprincessofwales/photos
Prințesa de Walles / FOTO: https://www.facebook.com/kateprincessofwales/photos

Kate Middleton are o rugăminte pentru regele Charles al III-lea, fiind vorba despre prințul Harry. În orice caz, așa susține publicația britanică The Mirror.

Este un lucru cunoscut de toată lumea și speculat din abundență de presa de scandal: Prințul Harry și fratele său William sunt la cuțite. Cei doi nu s-au mai văzut de la ceremonia de încoronare a succesorului la tronul Regatului Unit al Marii Britanii. Mirror afirmă că prințesa de Wales ar dori să îndrepte, oarecum, lucrurile, intenționând să-l roage pe Charles să îl cheme pe fiul său, Harry, la Balmoral, acolo unde va avea loc așa numitul "summit de vară".

Familia se pregătește să se reunească în Scoția, iar prințesa de Wales a văzut în acest moment o oportunitate pentru ca cei doi frați să se împace sau măcar să mai clarifice unele dintre neînțelegerile dintre ei. Dar nu va fi ușor, scrie, pe de altă parte, New Idea, citând surse. "William este supărat și, când vine vorba de Harry, este greu să facă concesii", ar fi declarat sursa respectivă. Speranțe că planul lui Kate va da roade există încă. Poate nu chiar acum, dar cu siguranță într-un viitor nu prea îndepărtat. Mama prinților George, Charlotte și Louis este convinsă că  William și Harry ”nu vor putea rezolva nimic până când nu se vor afla în aceeași cameră și nu-și vor spune unul altuia tot ce au pe suflet. Este singura cale".

Aceeași sursă a subliniat că o împăcare nu poate avea loc decât în prezența prințului Harry, motiv pentru care Kate Middleton l-ar fi "îndemnat" pe socrul ei, regele, să-l invite pe acesta la moșia sa din Highlands, în Scoția. "Luptând între loialitatea față de Coroană și loialitatea față de soțul ei, Kate și-ar fi convins soțul că are nevoie de o întâlnire între patru ochi cu Harry", mai dezvăluie The Mirror.

O altă sursă a explicat, de asemenea, cât de emoționant este faptul că prințesa de Walles face presiuni pentru o reîntâlnire între William și Harry. Un gest care dovedește încă o dată cât de dedicată este ea familiei regale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel