Ce înseamnă un contract cu Victoria's Secret. Alina Pușcău: Gisele Bündchen mi-a pus PIEDICĂ

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 14 Martie 2023, 10:55 | Categorie: Știri
Ce înseamnă un contract cu Victoria's Secret. Alina Pușcău: Gisele Bündchen mi-a pus PIEDICĂ
Ce înseamnă un contract cu Victoria's Secret. Alina Pușcău: Gisele Bündchen mi-a pus PIEDICĂ

Românca noastră a fost împiedicată de Gisele Bündchen în colaborarea cu Victoria's Secret.

"Modelele sunt foarte rele, mai ales pentru Victoria's Secret încearcă să-ți pună o grămadă de piedici să nu le iei contractul. După ce am făcut shooting-ul la ei, trebuia să merg să iau contractul lui Gisele Bündchen și atunci mi-a pus piedică.

M-a luat să fac surfing, s-a dat prietenă cu mine și m-a lăsat acolo, nici nu știam să conduc și a trebuit să vină cineva să mă ajute și atunci am întârziat la avion. Mi-au zis că am întârziat că nu sunt profesionistă și am pierdut campania. Abia începusem să lucrez cu ei, trebuia să fiu următoarea imagine după Gisele Bündchen. Am fost foarte naivă, credeam în toată lumea", a declarat Alina Pușcău într-un podcast.

Alina Pușcău este un model de talie internațională, originar din România. S-a născut în București. Trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

În anul 1998 a câștigat concursului Elite Model Look, la vârsta de 16 ani. A devenit cunoscută după relațiile cu miliardarul Jeffrey Epstein, fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine și, mai ales, după cea cu actorul Vin Diesel.

A fost model pentru campanii Pepe Jeans și Victoria's Secret și a apărut în reviste precum Harper's Bazaar și Allure. Unul dintre momentele de maximă expunere a fost pictorialul din Playboy, de la sfârșitul lui 2009, fiind fotografiată de Ratner, iubitul ei de atunci. În anul 2011 a apărut în filmul Conan Barbarul.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite