Ce i-a spus Denzel Washington lui George Clooney despre creșterea copiilor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 19 sep 2023, 14:59 | Categorie: Știri
Ce i-a spus Denzel Washington lui George Clooney despre creșterea copiilor/Facebook
Ce i-a spus Denzel Washington lui George Clooney despre creșterea copiilor/Facebook

După o perioadă îndelungată de viață de burlăcie, actorul din "Gravity" a decis să se căsătorească și să devină tată de gemeni. Care a fost cel mai înțelept sfat pe care l-a primit cu privire la creșterea copiilor?

El era unul dintre cei mai notorii burlaci de la Hollywood. Fusese căsătorit o dată înainte și nu părea deloc interesat să se recăsătorească. Mai mult decât atât, George Clooney, pentru că despre el este vorba, nu și-a imaginat niciodată rolul de tată.

În 2006, el afirma ferm: "Nu sunt în căutarea căsătoriei." Și adăuga cu claritate: "Lucrurile s-ar putea schimba în viitor, dar șansele sunt foarte mici..."

Clooney, cunoscut ca un burlac încăpățânat, nu credea nici măcar că este destinat biologic să devină părinte vreodată. Cu toate acestea, toate aceste percepții s-au schimbat în momentul în care l-a întâlnit pe Amal Alamuddin, actuala lui soție și mama gemenilor lui.

Imediat ce s-a aflat că Amal era însărcinată cu gemenii Alexander și Ella în 2017, toată lumea a început să ofere sfaturi viitorilor părinți. Denzel Washington, tatăl a patru copii, nu a ezitat să împărtășească câteva sfaturi despre parenting cu George Clooney. Ce i-a spus Denzel lui George despre copii?

„Dormi acum!”, a fost sfatul simplu pe care Denzel l-a oferit viitorului tătic. „Nu vei mai avea ocazia să dormi când copiii vor veni pe lume”, a explicat actorul de la Hollywood într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

„Acest sfat se aplică mai degrabă soției lui George decât lui însuși...”, a adăugat Washington, care însuși este părintele unor gemeni și știa exact la ce se referă.

„Ea este un atlet olimpic!”, a lăudat Clooney soția sa atunci când gemenii lor s-au născut. „Se descurcă cu brio!”, a completat câștigătorul Oscarului. Amal Clooney este, de asemenea, mătușa unor gemeni, deoarece sora ei are și ea doi copii născuți în același timp, și ea știa exact cu ce se confruntă.

Cu toate acestea, nici Amal nu era una dintre acele persoane care își doreau foarte mult copii, și a recunoscut într-un interviu pentru Vogue că maternitatea nu o atrăgea prea mult. Cu toate acestea, totul s-a schimbat pentru ea când l-a întâlnit pe George. Avocatul de succes a devenit soție și mamă de gemeni fără să ezite și este extrem de încântată de rolurile pe care le are acum.

Familia Clooney este extrem de discretă, evitând cu grijă apariția gemenilor Alexander și Ella în tabloidele străine, deoarece părinții lor doresc să-i protejeze cât mai mult de expunerea publică. Cu toate acestea, ceea ce este cunoscut este faptul că cei patru membri ai familiei trăiesc o viață fericită împreună.

Ei dețin proprietăți în Italia, Franța și Statele Unite și se bucură de o viață fără griji. În ceea ce privește informațiile despre cei mici, tatăl lor rareori furnizează detalii jurnaliștilor. În 2019, el a spus: „Sunt personalități complet diferite! Sunt amuzanți și deștepți!”, arătând că se bucură de momentele în care împarte cu lumea mica lor povești.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience