Ce gen de muzică preferă oamenii în dormitor. Un nou studiu dezvăluie preferințele muzicale în timpul sexului

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Un nou studiu a dezvăluit că persoanele care ascultă muzică în timpul sexului sunt, în general, mai satisfăcute cu viața lor sexuală și fac sex mai des decât cele care nu ascultă muzică.

ZipHealth, un serviciu online de medicină și prescripții, a compilat date prin intervievarea a peste 1.000 de persoane despre viața lor sexuală și preferințele lor muzicale, scrie euronews.com.

47% dintre respondenți au spus că ascultă regulat muzică în timpul sexului, iar 68% dintre cei care ascultă muzică în timpul sexului spun că aceasta ajută la reducerea anxietății legate de performanța sexuală. 63% au declarat că muzica crește semnificativ durata actului sexual.

Studiul arată că persoanele care ascultă hip-hop/rap în timpul sexului au cea mai lungă durată (31,5 minute în medie), în timp ce cei care ascultă EDM au cea mai scurtă durată (27,2 minute).

În plus față de informațiile furnizate de respondenți, ZipHealth a analizat și playlisturi de pe Spotify - 11.267 de melodii din 148 de playlisturi - cu cuvintele „sex,” „having sex,” „making love,” „freaky,” „BDSM” și „unprotected sex.”

Ei au descoperit că muzica pop este cel mai popular gen în dormitor (urmat de hip-hop / rap pe locul doi și R&B / soul pe locul trei), iar respondenții au adăugat că, în general, ascultă The Weeknd pentru a intra în starea de spirit potrivită.

Cea mai populară melodie de pe playlisturile pentru sex este 'Super Freaky Girl' de Nicki Minaj.

Iată câteva dintre concluziile studiului ZipHealth.

Top genuri muzicale din playlisturile pentru sex:


1. Pop 
2. Hip-hop / Rap 
3. R&B / Soul  
4. Indie Rock 
5. Alternative 
6. EDM 
7. Heavy Metal  
8. Classic Rock

Studiul a mai constatat că persoanele care ascultă muzică clasică în timpul sexului sunt cele mai satisfăcute cu viața lor sexuală.

Top artiști și melodii pentru intimitate din playlisturile pentru sex:


1. Nicki Minaj – Super Freaky Girl 
2. The Weeknd – The Hills 
3. The Weeknd - Often 
4. The Weeknd – Call Out My Name 
5. Nine Inch Nails – Closer 
6. Two Feet – Love Is A B***h 
7. The Weeknd – Earned It 
8. Ty Dolla $ign, The Weeknd, Wiz Khalifa, DJ Mustard – Or Nah (Remix) 
9. Two Feet – I Feel Like I’m Drowning 
10. Jeremih – Birthday Sex

The Weeknd domină clar jumătate din această listă. Felicitări, canadianule seducător.

Un alt aspect surprinzător este că 3% dintre respondenți au recunoscut că au purtat AirPods în timpul sexului. Nu suntem siguri cum ne simțim în legătură cu asta.

În general, Top 10 artiști din playlisturile pentru sex sunt:


1. The Weeknd 
2. Kanye West 
3. Deftones 
4. Drake 
5. Lana Del Rey  
6. Kendrick Lamar 
7. Tyler, The Creator 
8. Rihanna 
9. Taylor Swift 
10. Doja Cat

Deși multe dintre aceste alegeri pot părea evidente, o includere surprinzătoare este trupa americană de alt-metal Deftones, care este cea mai populară trupă de metal ascultată în timpul sexului.

De asemenea, ocupă locul 4 în topul artiștilor cu cuvinte-cheie „BDSM” și locul 3 pentru „Sex” în playlisturi. În caz că vă întrebați, Nine Inch Nails ocupă primul loc pentru „BDSM”, în timp ce The Weeknd este pe locul 1 pentru „Sex”.

Alte rezultate ale studiului arată că persoanele care au un fetiș sau au participat la un threesome ascultă de obicei heavy metal (72% și 54% respectiv); că persoanele care au aventuri de o noapte preferă muzica folk (88%); persoanele care plâng în timpul sexului favorizează reggae (38%); și cei care se bucură de sex în public fac asta în majoritate pe sunetele hip-hop și rap (53%).

Consultați rezultatele complete ale studiului ZipHealth aici și audiție plăcută!

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel