Ce gen de muzică ascultă tinerii din România și ce artiști internaționali își doresc să vadă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Josh Sorenson/Pexels
EXCLUSIV
Fotografie de la Josh Sorenson/Pexels

RadioDCNews a ieșit în stradă să cunoască gusturile muzicale ale tinerilor și să-i întrebe ce artiști internaționali își doresc să vadă în România.

De când e lumea un lucru știm sigur, gusturile nu se discută, faptul care ne-a uimit a fost acela că tinerii cu care am discutat ascultau mai multă muzică internațională decât românească, începând de la hip-hop, până la rock. 

Am întâlnit și un tânăr care ne-a spus că ascultă manele, ba chiar a completat fraza spunând că: "Sunt sincer!". Dacă vă întrebați de ce a continuat spunând acest lucru, vă explicăm noi. De câțiva ani există un "trend" în care oamenii care spun că nu ascultă manele ajung să asculte acest gen muzical la petreceri, ba chiar să danseze pe el, iar oamenii care își asumă că ascultă acest gen de muzică îi blamează mereu. Este un fel de șoaricele și pisica în rândul ascultătorilor din România.

Mulți tineri au răspuns că și-ar dori să vadă artiști internaționali în România, ne-au dat și câteva nume, precum Playboi Carti, Kanye West, Drake, Eminem, J Balvin, Tyga și Rihanna. Pentru că a noastră curiozitate nu ne-a lăsat să trecem prea ușor peste subiect, am încercat să-i întrebăm și motivul pentru care ascultă acești cântăreți. 

Vezi continuarea în AICI

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel