Ce face Andreea Bălan cu hainele pe care nu le mai poartă: „Trebuie să faci loc în dulap ca să îți vină hainele și mai frumoase”

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 30 noi 2022, 12:42 | Categorie: Social
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a dezvăluit ce face cu hainele pe care nu le mai poartă.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Artista este consacrată pentru show-urile spectaculoase pe care le realizează mereu, unde nu lipsesc niciodată coregrafiile și piesele vestimentare unice. Din acest motiv, solista are o garderobă impresionantă de haine. Vedeta a dezvăluit acum ce face cu hainele pe care nu le mai poartă sau nu îi mai vin bine.

„Nu am nevoie să fac un shop my closet (n.r cumpără din dulapul meu). Prefer să dau hainele pe care nu le mai port. Le dau cadou. Energetic vorbind trebuie să dai ca să primești. Cu orice este valabil în viață. Trebuie să faci loc în dulap ca să îți vină hainele și mai frumoase. Să faci loc în viață, să vină persoanele potrivite. Deci este valabil și cu dulapul”, a declarat Andreea Bălan, potrivit ego.ro

Totuși, vedeta recunoaște faptul că deține și câteva piese prețioase, care nu se vor demoda prea curând, pe care preferă să le păstreze pentru fetele ei. 

„Sunt anumite genți clasice care nu se demodează și atunci nu le dai, le ții. Le pot folosi și fetele mele peste câțiva ani. Depinde de model. La haine la fel, sunt unele piese care nu se demodează. Cele care se demodează le fac cadou la prietenele mele”.

„Nu mai strâng lucrurile materiale”

Cât despre bani, artista spune că în prezent nu se mai focusează asupra lucrurilor materiale, ci preferă să investească în micile plăceri ale vieții. 

„Nu mai strâng nimic. Decât banii îi strâng. Glumesc. Nu mai strâng lucrurile materiale. Nici banii nu îi mai strâng, că am strâns destul. Acum îi cheltui pe vacanțe, pe tot felul de lucruri care să mă facă fericită”, a continuat ea. 

„Au și măsuțele lor de machiaj”

„Nu mai atentează la pantofii mei. Au și ele pantofi cu toc. Stilista mea, Anda, le-a cumpărat și lor pantofi cu toc ca să aibă și ele. Se împiedică în ai mei, că sunt mari, și atunci au pantofii lor cu toc. Au tot ce vor. Au și măsuțele lor de machiaj, cu produse pentru copii pentru că începuseră se mi le ia pe ale mele și se machiază și ele. O machiază și pe Steluța (n.r. bona). Chiar zilele trecute era Steluța cu ruj roșu prin păr. Este o întreagă nebunie la noi în casă”, a mai povestit râzând Andreea Bălan, pentru sursa citată.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite