Ce face Amber Heard: „Sper să fie așa”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Amber Heard / Foto: Facebook
Amber Heard / Foto: Facebook

Într-un videoclip postat pe TikTok, un jurnalist o intervievează pe Amber Heard pe străzile din Madrid. O oportunitate de a afla mai multe despre noua viață a vedetei, la un an de la încheierea procesului intentat lui Johnny Depp.

Ce face Amber Heard, frumoasa roșcată din Aquaman? Cea care l-a acuzat pe fostul ei soț de violență domestică a fost în cele din urmă obligată să-i plătească 10,3 milioane de dolari, devenind ținta un val de critici pe rețelele de socializare.

În timp ce Johnny Depp pare pregătit să revină pe platourile de filmare cu mai multe proiecte, Amber Heard este mult mai discretă. Probabil din dorința de a scăpa de animozitatea întâlnită la Hollywood după proces, actrița a părăsit Statele Unite pentru a se stabili la Madrid.

Un an mai târziu, Amber Heard pare să-și fi regăsit, în sfârșit, liniștea. În timpul unui scurt interviu acordat unui jurnalist pe străzile din Madrid, Amber Heard a vorbit despre noua ei viață într-o spaniolă destul de bună.

„Iubesc atât de mult Spania, îmi place să trăiesc aici”, a spus ea în limba lui Cervantes, înainte de a preciza că vrea să se stabilească acolo definitiv. "Aşa sper!". De asemenea, actrița a asigurat că are viitoare proiecte de film, deși zvonurilor susțin contrariul. „Bineînțeles că am!” a spus ea, adăugând: „I’m going on, c’est la vie!” 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel