Ce fac miliardarii lumii cu banii lor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Ce fac miliardarii lumii cu banii lor / Fotografie de la Alexander Mils
Ce fac miliardarii lumii cu banii lor / Fotografie de la Alexander Mils

În mod normal un miliardar poate cheluit în jur de 80 de milioane de dolari pe an, spre comparație, cei mai mulți dintre americani cheltuie mai puțin de 60.000 de dolari anual.

În timp ce unii miliardari trăiesc sub nivelul pisibilităților lor, mulți cheltuie miliarde pe propietăți luxioase, avioane, iahturi și mașini.

Pe de altă parte, în ciuda modului de viață generos în care trăiesc, aceștia donează miliarde de dolari în acțiuni filantropice.

Este dificil de înțeles din afară viața unui miliardar

Un miliardar tipic își poate permite să cheltuie 80 de milioane de dolari anual. Pentru cel mai bogat miliardar, Jeff Bezoz, care are o avere estimală de 156 miliarde, să cheltuie 88.000 de dolari este similar cu un american obișnuit care cheltuie un dolar.

Unde își celtuie miliardarii banii

În timp ce Warren Buffett și Mark Zuckerberg rămân modești, alții fac cheltuieli extravagante și își cumpără lucruri scumpe.

Un portofoliu imobiliar extins este un lucru esențial pentru miliardari, la fel ca și mijloacele de transport personale precum avioane, iahturi colosale și mașini scumpe.

Cu toate că miliardarii cheltuie mult pentru ei îșiși, nu rămân indiferenți la nevoile altora și donează sume considerabile în acțiuni caritabile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel