Ce educație îi oferă Amna băiatului ei: „Noi nu am fost crescuți așa și nu trebuie să crești copiii ca pe vremuri”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Amna, Instagram
Sursa foto: Amna, Instagram

Amna a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei. 

În câteva zile, Amna se apropie de pragul vârstei de 40 de ani, dar acest detaliu este departe de a se vedea pe fizicul vedetei, care arată extraordinar. Secretul unei siluete impecabile este destul de ușor de găsit, spune artista, mai ales în cazul în care ești mămică, dar ai, în paralel, și o viață profesională extrem de încărcată. Cu toate acestea, vedeta își face adesea timp și pentru propriile pasiuni și pentru lucrurile care o ajută să obțină echilibrul și care o fac să fie o persoană pozitivă și împlinită. 

„E o dietă pe care toate mămicile o știu. În momentul în care nu stai foarte mult într-un loc, începi să slăbești, pentru că te agiți. Mai am timp și de mâncat, dar ce trebuie. Broccoli, somon în ultima vreme, pește și încerc să fac pilates, yoga, e foarte important. Echilibrul pentru mine e foarte important, dacă n-aș fi echilibrată...

Mă trezesc, îl duc pe David la școală. mă întorc la ale mele, îmi beau cafeaua ca omul și apoi încep ziua. Apoi, îl iau de la școală și continuăm activitățile de părinte. Practic viața mea se împarte în două, cea de mamă și de artist și cumva când se întâlnesc amândouă iese haos.”, a declarat Amna, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum se descurcă cu rolul de mamă

Fiul Amnei se apropie cu pași repezi de perioada adolescenței, întrucât David împlinește anul acesta 10 ani. Astfel, fiecare nouă etapă vine la pachet și cu o serie de provocări, spune artista care rămâne mereu uimită de replicile pe care le primește din partea băiatului său. 

„David e într-o perioadă în care îmi arată el cum e, știe el mai bine, „Mergi după mine, știu eu adresa”. E foarte bine, toți copii trec prin perioada asta și am învățat să nu mă mai stresez, pentru că ce crezi? Nu se mai întoarce nimic.”, mai spune ea.

Este o mămică extrem de permisivă

Mai mult, Amna spune că este, totodată, o mămică care îi face adesea pe plac copilului ei, chiar dacă acesta profită de slăbiciunea sa, de cele mai multe ori. Cu toate acestea, artista este sigură de faptul că acest lucru nu îi va influenta în niciun fel educația lui David, care este extrem de respectuos și civilizat cu cei din jurul său.

„Sunt foarte permisivă, din păcate, tot pentru mine, este fix împotriva mea folosită asta. „Câți copii ai”, „Dar de ce nu faci ca mine”. Șantaj emoționat, dar pentru el e foarte bine, cred că trebuie să înveți de mic. Noi nu am fost crescuți așa și nu trebuie să crești copiii ca pe vremuri, are mult bun simț, ne iubește mult pe noi, familia, animăluțele, nu-mi fac probleme.

Mi-e frică, stai să vezi, îți dai seama. Anturajul e foarte important, oamenii de lângă tine spun tot. Energia oamenilor de care ne înconjurăm e contagioasă.”, a continuat artista.  

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel