Ce carieră și-ar fi dorit să urmeze Andreea Mantea, dacă nu era televiziunea. Fiul ei îi calcă pe urme

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social

Andreea Mantea a dezvăluit care este pasiunea comună pe care o împărtășește cu fiul ei.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Cu toate acestea, dacă nu ar fi devenit consacrată în acest domeniu și dacă nu ar fi tras „lozul câștigător”, vedeta avea și un plan B. Bruneta se declară a fi o mare iubitoare de animale, motiv pentru care ar fi încântat-o ideea de a deveni medic veterinar. Mai mult, fiul ei, David, care îi seamănă leit, pare că a moștenit din plin această pasiune, întrucât nu suportă să vadă că anumite animăluțe suferă. Astfel, Andreea Mantea și-a adus aminte și de un episod în care a reușit, alături de fiul ei, să salveze un cocoș de la moarte.

“Salvam animale! Da! (n.r. medic veterinar) La un moment dat am avut niște păsări în curte, niște găini și doi cocoși. Unul dintre cocoși a fost mușcat de o vietate. Nu aș vrea să zic că șobolan, dar, din păcate, cred că șobolan era! I-a mușcat toată partea din față. Avea o gaură, iar copilul făcea foarte urât. Era 11 noaptea și am auzit țipetele cocoșului.

Ne-am dus, am luat cocoșul, David era terminat. Am zis că îl salvez eu. Am cusut cocoșul. I-am dat niște calmante înainte, doar că le băgam pe cioc și ieșeau pe partea cealaltă. La un moment dat mi s-a făcut rău și a continuat el! L-am salvat și încă trăiește! A doua zi m-am dus cu el la veterinar, l-au încadrat la păsări exotice.

Am plătit nu mai puțin de 2.000 și ceva de lei ca să îl capseze cu un capsator! Nu puteau să zică de la bun început, aveam și eu capsator acasă! Îmi este frică atunci când plouă și sunt fulgere. Încă trăiește, e bine!”, a declarat Andreea Mantea, potrivit ego.

Andreea Mantea, o adevărată iubitoare de animale

Mai mult, vedeta spune că are acasă un număr destul de mare de animăluțe, pe care împreună cu fiul ei, le-a salvat de pe stradă. Vedeta spune că fix aceeași atitudine o avea și ea în copilărie, motiv pentru care nu-l trage la răspundere pe micuț.

“L-am dus la țară, nu se mai putea! Mai avem 2 pisici, afară 2 câini. Mai avem un motănel afară, în foișor, i-am făcut acolo o căsuță. Nu contează ce animal este, dacă îl găsim, îl luăm și îl facem bine!

Eu făceam asta când eram micuță și nu înțelegeam de ce mama mea este atât de rea și nu mă lasă să salvez animale de pe stradă să le aducă în apartamentul nostru! Acum, având casă și curte, nu înțeleg de ce fiul meu face la fel! Așa că tac, nu zic absolut nimic! În continuare fac asta, iar acum face și el asta!”, a continuat ea, pentru sursa citată.

Vedeta, cel mai bun exemplu pentru David

De asemenea, vedeta spune că nu a fost niciodată nevoită să pună presiune asupra micuțului, care știe perfect ceea ce are de făcut.

„Cred că sunt norocoasă că nu trebuie să-l pregătesc în vreun anumit fel, mă are pe mine drept exemplu. Avându-mă exemplu am senzația, nu că e al meu, dar am senzația că este un copil extraordinar de bun. El nu pleacă la joacă, la plimbare, dacă știe că nu și-a terminat ce avea de terminat. Este foarte conștiincios, este foarte muncitor.”, a declarat Andreea Mantea, potrivit unica.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel