Ce cantitate trebuie să folosești atunci când aplici crema de față. Cu siguranță nu te dai cât trebuie

Autorul articolului: Valentina Miu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Ai întâmpinat vreodată dificultăți când vine vorba de a găsi cantitatea corectă de cremă de față pe care ar trebui să o aplici? Este esențial să găsești echilibrul perfect între o piele hidratată și evitarea excesului de produs.

Demachiere, curățare și hidratare. Repetăm acest proces la finalul și la începutul fiecărei zile pentru a obține un ten impecabil. Pentru asta folosim săpunuri, seruri și alte cosmetice (nu trebuie să lipsească crema hidratantă!) pentru a ne crea rutina de frumusețe perfectă și adecvată pentru tenul nostru.

Folosirea excesivă a produselor cosmetice și a tratamentelor poate anula toate eforturile de a obține o piele frumoasă și sănătoasă. Mai mult, acest lucru demonstrează că nu întotdeauna multă cantitate înseamnă rezultate mai bune în îngrijirea pielii.

Cea mai bună îngrijire a pielii este una simplă, cu mai puține produse, dar alese cu grijă pentru a oferi un efect bun asupra dermului. Prin urmare, acest lucru necesită un studiu al pielii noastre și al produselor cosmetice de pe piață pentru a le găsi pe cele potrivite care să acopere nevoile tenului.

Odată găsite, pe lângă aplicarea lor în ordinea corectă și conform indicațiilor fiecărui produs, întotdeauna trebuie să folosim cantitatea potrivită. Și, de multe ori, acest lucru nu este ușor. Uneori, fie că folosim prea mult, fie că folosim prea puțin, nu reușim să aplicăm cantitatea potrivită de produs pe piele. Acest lucru poate duce la consumul excesiv, dacă folosim prea mult, sau la o eficacitate redusă, dacă nu acoperim întreaga suprafață a pielii.

Dar cum putem să știm câtă cremă hidratantă trebuie să folosim? Nu este nevoie să intrăm în panică: soluția nu implică cântărirea fiecărui gram de cremă, ci să folosim produse precum un flacon dozator, care ne permite să utilizăm exact cantitatea necesară de fiecare dată, notează 20minutos.es.

Cantitatea perfectă de cremă

Este esențial să aplici cantitatea potrivită de cremă hidratantă pe față - nici prea mult, nici prea puțin. Acest lucru este important pentru a asigura că produsul își îndeplinește funcția fără a lăsa pielea grasă și pentru a preveni apariția coșurilor, a strălucirii excesive sau a altor probleme. De aceea, un dispozitiv de dozare pentru cosmetice este o opțiune interesantă, deoarece ne ajută să economisim bani prin evitarea irosirii produselor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel