Ce cadou spectaculos i-a făcut cântăreaţa Emily Istrate surorii ei

radiodcnews Team | Dată: 02 sep 2023, 12:48 | Categorie: Știri

Cântăreața Emily Istrate și-a dezvăluit latura personală și a povestit ce cadou spectaculos i-a făcut surorii ei.

În ciuda distanței care le-a separat de ziua Cameliei, Emily a găsit modalități de a o surprinde și de a-și arăta iubirea, livrându-i flori și o bijuterie semnată Vivienne Westwood: "Am vrut să fac ziua ei deosebită, chiar și de la depărtare", a spus artista.

Înainte de această surpriză, Emily a petrecut o săptămână în Bologna, orașul în care locuiește sora sa. "Îmi place mult să petrec timpul cu ea, iar Bologna e foarte frumoasă", a împărtășit Emily.


În timpul acestei vizite, Emily a mai avut o surpriză emoționantă și memorabilă pentru sora sa, cumpărând bilete la concertul The Weeknd: "Am ocupat locurile din primul rând, la doar 10 metri de artist. Am așteptat toată viața momentul acesta și a fost extrem de emoționant pentru amândouă”.

Momentul a fost unul încărcat de emoții pentru că Emily Istrate a aflat de artistul The Weeknd de la sora ei, cu 12 ani în urmă, cele două fiind fane ale artistului încă de la începuturile sale: “A fost cu adevărat de neuitat", a povestit Emily cu entuziasm.

Sora lui Emily, Camelia, este un model de succes în Italia, având contracte cu agenții de top din mai multe țări. Camelia a strălucit pe podiumurile Milano Fashion Week alături de nume precum Bella Hadid și este imaginea unor branduri de lux, fiind prezentă inclusiv în paginile unor reviste cunoscute.


"Sora mea reprezintă o sursă de inspirație pentru mine. Ne susținem reciproc în fiecare etapă a carierelor noastre", a dezvăluit Emily Istrate. 


Emily își dorește ca sora sa să apară într-un videoclip muzical de-al ei, dar acest lucru se va întâmpla în viitor.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience