Ce cadou să faci de 8 martie

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels
Foto: pexels

Ziua de 8 martie este apogeul ”trilogiei romantice”, care a început odată cu Ziua Îndrăgostiților, a continuat cu Mărțișorul și culminează cu Ziua Internațională a Femeii.

Pe 8 martie, bărbații au o ultimă ocazie pentru a-și arăta, oficial, dragostea și atenția în fața prietenelor, soțiilor, mamelor, colegelor de serviciu sau oricărei alte persoane persoane de sex feminin.

Cadoul perfect de 8 martie poate fi o bijuterie atent aleasă pentru persoana de lângă tine, dar, la fel de bine, poate fi și un aranjament floral.

Cadourile sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. La o simplă căutare pe internet, poți găsi o mulțime de variante care te ajută să faci un cadou special: de la excursii turistice, până la pachete care includ servicii de SPA.

O variantă de cadou ar putea fi uleiurile esențiale care, prin evaporare, reușesc să curețe aerul din încăpere și să creeze o atmosferă relaxantă. Din aceeași categorie fac parte și lumânările parfumate, din ceară naturală.

Pentru persoanele care alocă un buget mai ridicat, alături de clasicul parfum, există și varianta tehnologizată. Gadgeturile sunt foarte apreciate de doamne și domnișoare, așa că o brățară fitness, un smartwatch sau o pereche de căști sunt opțiuni cu care mergi aproape la sigur.

Ce nu ar fi indicat să cumperi 

Chiar dacă în viața de zi cu zi le-ar fi extrem de folositoare, este greu de crezut că femeile vor aprecia să primească chiar de 8 Martie cadouri de tipul ustensilelor de utilizat în bucătărie sau în activitățile casnice.

Așa că, dacă te gândești să-i cumperi o tigaie multifuncțională de ultimă generație sau o stație de călcat ”care calcă singură”, ar fi bine să mai amâni câteva zile și să te rezumi la un cadou ”clasic”.

Cadouri pentru angajați

O soluție tot mai des întâlnită este cea a tichetelor cadou, la care multe companii din România apelează pentru a-și recompensa angajatele. Astfel, un card cadou oferă salariaților libertatea de a-și alege cadoul preferat, iar compania beneficiază de o scutire de impozit și de contribuții sociale pentru sumele oferite, notează publicația wall-street.

„Pentru 2022, estimăm o creștere de 15 – 20% a volumelor de carduri cadou emise, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Suplimentar avantajelor fiscale pentru companii, cardurile cadou devin tot mai atractive de 8 Martie, pentru că în realitate sunt cadouri personalizate pentru angajate. Noi oferim companiilor un instrument de plată modern, care să faciliteze accesul româncelor la comerțul online (...) cu atât mai mult acum, când suma alocată a urcat la plafonul maxim de 300 lei”, declara, pentru publicația citată, Elena Pap, directorul unei companii specializate în emiterea unor astfel de carduri cadou.

 

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel