Ce cadou îndrăzneț a primit Kate Middleton la nuntă de la cumnatul ei, Prințul Harry

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ce cadou îndrăzneț a primit Kate Middleton la nuntă de la cumnatul ei, Prințul Harry
Ce cadou îndrăzneț a primit Kate Middleton la nuntă de la cumnatul ei, Prințul Harry

La nunta fratelui său, Prințul Harry a ținut un discurs emoționant și i-a făcut un cadou neașteptat cumnatei sale, Kate Middleton.

Prințul William și Kate s-au căsătorit în 2011, pe 29 aprilie, la Westminster Abbey, înainte de a se alătura invitaților la Palatul Buckingham. Prințul Harry a mărturisit în autobiografia sa, „Spare”, că discursul lui de atunci a fost în mare parte improvizat și a inclus povestiri amuzante din copilăria sa cu fratele lui, William, dar și extrase din scrisorile trimise de public.

Într-una dintre scrisori un bărbat din Statele Unite a povestit cum a încercat să prindă 1.000 de nevăstuici pentru a face o haină specială pentru Prințesa de Wales. Timp de un an, acesta a reușit să prindă numai două, lucru care l-a împiedicat să confecționeze veștmântul regal. Însă, a avut suficientă blană pentru a crea o pereche de tanga din piele de hermină, pe care Prințul Harry a scos-o din buzunar pentru Kate, spre mirarea invitaților la nunta regală, relatează Hello Magazine.

După ce le-a arătat tuturor cadoul neobișnuit, discursul lui Harry a devenit unul emoționant, gândurile lui îndreptându-se către mama sa, Prințesa Diana. Acestuia i-ar fi plăcut ca ea să sărbătorească alături de fiul ei cel mare în acea zi specială și să fie martoră la dragostea dintre William și Kate.

Tot în autobiografia sa, Prințul Harry a dezvăluit detalii emoționante despre relația cu mama sa. Harry a mai spus și cât de mult o  iubește pe Kate, pe care a simțit-o ca pe o soră pe care nu a avut-o vreodată. Acesta se arată încântat că va fi mereu alături de William și consideră că este perechea perfectă pentru el.

Acesta a mai povestit că îi place să o vadă pe cumnata sa râzând, lucru care a putut fi observat de foarte multe ori. Harry și Kate au fost fotografiați de mai multe ori în timp ce glumeau în timpul angajamentelor regale, de-a lungul anilor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel