Ce au pățit vedetele care au participat la show. Mona Segall: Problema e când se întorc acasă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ce au pățit vedetele care au participat la show. Mona Segall: Problema e când se întorc acasă
Ce au pățit vedetele care au participat la show. Mona Segall: Problema e când se întorc acasă

Mona Segall a vorbit deschis despre culisele show-ului America Express.

"Sunt momente, 10 minute de cădere. Nu-i consolează nimeni, e adrenalina cursei și devii dependent de adrenalina cursei. Problema e când se întorc acasă, Speak a fost în depresie 2 sau 3 luni, sunt mulți ca el. În momentul în care te întorci și adrenalina îți lipsește.

Este cel mai scump show de televiziune din România?

Nu știu cât costă alte show-uri. Noi pe săptămână avem 15 ore de conținut difuzabil. Cred că până acum cel mai scump a fost în America și cred că cel mai ieftin în India. Depinde foarte mult de prețurile țărilor și de necesitatea de echipă mai mare de pază, de câte avioane folosim, de cum trecem dintr-o țară în alta, suntem 100 și ceva de persoane", a spus Mona Segall într-un podcast.

Momente dificile la America Express:

„S-a întâmplat să ajungem într-un oraş. Am ajuns cu Irina înainte, să aşteptăm concurenţii, şi în maşina Irinei era cineva de la securitate, înarmat. Şi acel bodyguard al Irinei ne-a spus: în momentul ăsta, intraţi în această curte şi nu vă mai mişcaţi de aici. Ne-au băgat într-o curte şi nu ne-a mai lăsat să ne mişcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă şi irinei, pe ascuns, şi ne-a spus că este zona din care se răpesc cele mai multe fete, pentru că la 25 de kilometri era graniţa cu un alt stat foarte periculos, unde poliţia era coruptă şi nu existau federali şi acolo fugeau. În acea zonă erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruţi”, a mai spus Mona Segall.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel