Ce ar fi indicat să mănânci în funcție de zodia ta. Alimente recomandate pentru fiecare zodie

Ioana Dinu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ce ar fi indicat să mănânci în funcție de zodia ta. Alimente recomandate pentru fiecare zodie
Ce ar fi indicat să mănânci în funcție de zodia ta. Alimente recomandate pentru fiecare zodie

Te-ai gândit vreodată la legătura dintre ceea ce mănânci și zodia ta?

Există alimente care îți sunt recomandate în funcție de zodie. Iată despre ce este vorba mai jos. 

Tot ce înseamnă astrologie este mult mai complex decât ai putea să crezi la prima vedere și dacă ai timp să privești în ansamblu, poți vedea că totul este, de fapt, o rețea. Totul este interconectat. Se pare că există o serie de alimente recomandate pentru fiecare semn zodiacal, în funcție de trăsăturile sale și de problemele de sănătate pe care le-ar putea dezvolta. 

Care sunt alimentele care sunt recomandate pentru fiecare zodie

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt cei care mânați de impulsivitate trebuie să aibă grijă la alimentele care le-ar putea provoca dureri de cap, dar și la cele care ar putea să le stimuleze mai mult creierul. Așadar, alimentele recomandate pentru acești nativi cuprind: salata verde, spanacul, ceapa, castraveții, merele și varza. Toate mâncărurile care stimulează creierul, după cum spuneam, sunt binevenite: pește, migdale, fructe de pădure. 

Cafea, ciocolată neagră, fructe de pădure? Cele mai bune 12 alimente pentru creier

Taur/ Ascendent în Taur

Considerați a fi printre gurmanzii zodiacului, Taurii ar face bine, în primul rând, să se ferească de excese. Ar trebui să evite dulciurile, dar și glutenul! Alimentele recomandate includ conopida, ficatul, carnea de miel, ouăle, mazărea, dar și nucile. Taurii ar face bine să evite să ia cina prea târziu și neapărat să includă o plimbare de seară în programul lor. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mereu cu mintea în mai multe locuri deodată, cu nasul în cărți, marcați de curiozitate, sau implicați în tot felul de discuții care le generează un stil de viață cam dezordonat, Gemenii au nevoie de alimente care să îi energizeze. Bine ar fi să evite pastele și prăjiturile, chiar dacă sunt înnebuniți după dulciuri. Li se recomandă spanac, dar și țelină, fructe de mare, carne de vită, ouă, ceapă, prune și caise. Bine ar fi să nu se atingă de alcool. 

Rac/ Ascendent în Rac

Racilor li se recomandă să consume alimente bogate în apă, sau care să aibă o legătură cu apa, precum sunt toate preparatele pe bază de pește. Pepenii, castraveții și dovleceii sunt primele pe lista cu recomandări., urmate de varză, salată verde și ciuperci. Și Racii ar trebui să stea departe de dulciuri, însă ceva mic din când în când nu e chiar o tragedie. 

Leu/ Ascendent în Leu

Primul sfat atunci când vine vorba de Lei, ar fi să facă bine să nu își mai hrănească ego-ul și să lase deoparte tensiunile, care le pot face rău la inimă, la propriu și la figurat. Ar fi bine să includă în alimentația lor lămâi, smochine, nucă de cocos, semințe de floarea-soarelui. Acești nativi au mare nevoie să consume diverse tipuri de carne și să nu uite de miere. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Perfecționistelor Fecioare, deja destul de atente la dieta lor, li se recomandă să consume brânză, alimente pe bază de făină integrală, măsline negre, orez, carne de vită, dar și de miel. Migdalele pot face minuni. De asemenea, ar face bine să păstreze o oră precisă pentru a lua masa. Întreruperile și programul dezordonat nu le face deloc bine. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele au nevoie să găsească un echilibru în orice, chiar și în alimentația lor, deci probabil că sunt deja destul de atente la acest aspect. Totodată, ele sunt cele care au nevoie ca mâncarea lor să fie nu doar gustoasă, ci să și arate într-un fel armonios. Li se recomandă orez brun, mazăre, căpșune și spanac. Laptele și fructele sunt binevenite. Ar face bine să evite mâncarea mult prea condimentată și excesul de carne.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Nu există o dietă foarte clară care să li se recomande zbuciumaților Scorpioni, ci mai degrabă să fie atenți la infecții și la gelul în care își gestionează temperamentul pentru a evita complicații. Ar fi bine dacă ar include în dieta lor cireșele, ridichile, fructele de mare, dar și smochinele. Tot la capitolul „de evitat” stau și băuturile alcoolice și tutunul. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Și la Săgetători începem cu ce ar trebui să evite, mai întâi, și anume mâncărurile picante, excesul de condimente și fumatul. În ceea ce privește alimentele care le sunt recomandate, acestea includ merele, prunele și cerealele, dar și roșiile, fasolea verde și porumbul. Săgetătorii se pot bucura și de orez, însă cu moderație. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Laptele, ouăle și brânza ar trebui să fie pe primul loc în ceea ce privește dieta Capricornilor muncitori. Aceștia se pot bucura, însă, și de orez brun, pește, preparate pe bază de făină integrală. Li se mai recomandă și portocalele, lămâile și scmochinele. Ar face bine să evite făina albă și să încerce să mănânce cât mai variat, să evite să repete același tip de mâncare. 

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel