Ce alți actori ar fi putut juca rolul lui Ken din filmul Barbie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
ryan gosling
ryan gosling

Ryan Gosling și-a jucat rolul foarte bine, susțin criticii de specialitate, dar unul dintre directorii de casting al filmului "Barbie" a dezvăluit cine altcineva ar fi putut obține rolul lui Ken.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Allison Jones, persoana care s-a ocupat, alături de Lucy Bevan, de distribuiția lungmetrajului de mare succes, a dezvăluit cine s-ar fi putut alătura lui Barbie în casa ei de vis. La fel ca păpușile pe care se bazează filmul, există mai multe variante de Barbie și Ken interpretate de mai mulți actori.

Potrivit lui Jones, restricțiile impuse, la vremea respectivă, de pandemia de Covid, i-au permis să petreacă trei luni în Londra, unde s-a filmat o mare parte din film. Iar asta a însemnat că Bowen Yang, Dan Levy și Ben Platt au fost scoși din cursa pentru a-l interpreta pe Ken.

"Au fost, și nu glumesc, foarte supărați că nu au putut să joace rolul", a spus ea. Și, aparent, nu au fost singurii care au dorit să obțină acest rol. ”Simu Liu murea de nerăbdare să fie Ken", a spus Jones despre actorul care în cele din urmă a fost distribuit în rolul unuia dintre ceilalți Ken care nu sunt protagoniști.

Ea a menționat, de asemenea, despre un actor care a fost nevoit să refuze rolul lui Allan, prietenul lui Ken. "Dragul de Jonathan Groff a spus: Nu-mi vine să cred că scriu asta, dar nu pot să-l joc pe Allan, a declarat directorul de casting pentru publicație. Acel rol i-a revenit în schimb lui Michael Cera.

Mai mulți acotori au trimis casete cu audiții și, potrivit lui Bevan, regizoarea Greta Gerwig a ținut să vorbească cu posibilii actori înainte de a le trimite scenariul pentru a-l citi.

"Ea a vrut să îi cunoască cu adevărat pe oameni", a spus Bevan. "Asta a fost foarte important pentru ea. În cazul rolurilor cheie Barbie și Ken, și-a făcut o idee foarte bună despre cum era un actor vorbind cu el."

Margot Robbie a prins rolul principal al lui Barbie, deși în film există multe alte Barbie interpretate de un grup divers de actrițe, printre care Kate McKinnon, Issa Rae și Dua Lipa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel