Ce a scris Nostradamus despre anul 2023: Șapte luni de Mare Război

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ce a scris Nostradamus despre anul 2023: Șapte luni de Mare Război / Brigitte Werner de la Pixabay
Ce a scris Nostradamus despre anul 2023: Șapte luni de Mare Război / Brigitte Werner de la Pixabay

Profetul Michel de Nostredame a spus că, în 2023, va avea loc un „mare război”. Această nouă afirmație vine după ce Nostradamus a prezis corect o serie de evenimente din ultimii 100 de ani, de la ascensiunea lui Adolf Hitler, la împușcarea președintelui John F Kennedy, dar și inflația din 2022, în cartea sa „Les Prophéties”, scrie Daily Star.

În această publicație, apărută în urmă cu mai bine de 450 de ani, Nostradamus scrie despre 2023: „Șapte luni de Mare Război, oameni morți din cauza faptelor rele. Rouen, Evreux nu vor cădea în mâinile regelui”.

S-a crezut că această predicție alarmantă ar putea face aluzie la un conflict asemănător celui de-al Treilea Război Mondial, care ar putea începe anul viitor, ca urmare a tensiunilor dintre Ucraina și Rusia. Însă, după ce grupul terorist palestinian Hamas a lansat, sâmbătă, un atac cu rachete asupra Israelului, se pare că prezicerile lui Nostradamus ar putea avea o sferă de acțiune mai largă decât se credea anterior.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, sâmbătă dimineață, pe X (fostul Twitter): „Suntem în război”. Anunțul a fost făcut după ce peste 5.000 de rachete au fost lansate asupra unor orașe din întreaga țară, inclusiv asupra Tel Avivului.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel