Cazuri în care femeile câștigă mai mult decât bărbații lor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 10 sep 2023, 13:18 | Categorie: Știri
Cazuri în care femeile câștigă mai mult decât bărbații lor
Cazuri în care femeile câștigă mai mult decât bărbații lor

Adesea, femeile primesc remunerații mai mici decât bărbații pentru aceeași muncă, chiar și în industria de divertisment de la Hollywood. Cu toate acestea, există situații excepționale.

În 2019, The Wire a dezvăluit că actrițele din lumea filmului aveau o medie salarială de 6,6 milioane de dolari, în comparație cu bărbații care câștigau în medie 11,9 milioane de dolari. Cu toate acestea, există femei celebre care depășesc în câștiguri partenerii lor masculini. Cine sunt aceste personalități feminine?

Scarlett Johansson

Actrița cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Lucy,” „Marriage Story,” „Jojo Rabbit,” și „Her” are o avere estimată la 165 de milioane de dolari, în timp ce soțul ei, starul din emisiunea TV „SNL,” Colin Jost, are o avere de doar 10 milioane de dolari. Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în octombrie 2020 și au un copil împreună, pe nume Cosmo, născut în 2021.

Julia Roberts

Actrița laureată cu premiul Oscar are în conturile sale aproximativ 250 de milioane de dolari, pe când soțul ei, directorul de imagine Daniel Moder, dispune de "doar" 10 milioane de dolari. Cu toate acestea, cei doi soți au o relație solidă de două decenii și nu par să se sature unul de celălalt.

După ce s-au cunoscut în 2000, pe platoul de filmare de la „The Mexican”, Moder și Roberts și-au unit destinele în 2002 și sunt părinții gemenilor Hazel și Phinnaeus și ai lui Henry.

Anne Hathaway

Starul din „The Princess Diaries”, „The Devil Wears Prada” și „Rachel Getting Married” valoarează 80 de milioane de dolari, sumă care o depășește cu mult pe cea deținută de partenerul ei de viață, Adam Shulman, care a agonisit până acum 1 milion de dolari.

Creatorul de bijuterii și actrița de la Hollywood s-au căsătorit în 2012 și formează în continuare unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri din showbiz-ul american. Cei doi soți au doi copii împreună, pe Jonathan Rosebanks, născut în 2016, și pe Jack, venit pe lume în 2019.

Nicole Kidman

Este binecunoscută pentru rolurile din „Far and Away”, „Batman Forever”, „To Die For”, „Eyes Wide Shut” și „The Hours” – care i-a adus și un Oscar – și este măritată cu cântărețul de muzică country și compozitorul Keith Urban încă din 2006. Actrița are o avere de 250 de milioane de dolari, în timp ce muzicianul are în bancă 75 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez

Cântăreața și actorul Ben Affleck au rupt logodna în 2004, cu numai patru zile înainte de nuntă, și, la 20 de ani de când formau un cuplu, cele două superstaruri și-au reluat idila și au reușit să ajungă la altar în 2022. Amândoi au mare succes în carieră, însă diva latino se pricepe mai bine decât soțul ei să facă bani. Affleck are o avere de 150 de milioane de dolari, iar doamna Affleck a reușit să strângă o sumă mult mai mare – 400 de milioane de dolari!

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience