Cavalerii Mesei Rotunde îți arată ora într-un ceas spectaculos

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 14 mai, 12:09 | Categorie: Lifestyle
O lucrare deosebită
O lucrare deosebită

Roger Dubuis a prezentat două noi ceasuri în cadrul târgulu Watches & Wonders 2022, de la Geneva - Cavaleii Mesei Rotunde  Monotourbillon și Excalibur Monobalancier. 

Cu modelul Cavalerii Mesei Rotunde Monotourbillon, Roger Dubuis împerechează tematica ce i-a devenit semnătură, Cavalerii Mesei Rotunde, cu un tourbillon, în timp ce al doilea introduce un calibru automat nou și îmbunătățit în colecția Excalibur, modelul de frunte a companiei.

Însă acum vorbim doar despre modelul Cavalerii Mesei Rotunde Monotourbillon. Nu este prima dată când vedem Roger Dubuis adăugând un tourbillon la seria Cavalerii Mesei Rotunde. Noul ”Knights of the Round Table Monotourbillon” nu dezamăgește, având un tourbillion central chiar în mijlocul "mesei", plus 12 figuri de cavaleri care sunt sculptate în aur roz și reprezentând fiecare oră a zilei. Calibrul RD115 cu mecanism manual din interior este primul mecanism cu tourbillon central creat de Roger Dubuis.

Aceasta este cea de-a opta ediție a Cavalerilor Mesei Rotunde, o serie care datează din 2013. Timpul este indicat pe ceas prin intermediul unei perechi de markeri din aur care utilizează un sistem rotativ cu disc dublu pentru a se roti în jurul tourbillonului și a indica orele și minutele care trec. Sticla de Murano este folosită pentru a forma blocurile purpurii translucide care apar în jurul tourbillonului, precum și pe flanșa cu suprafețe duble. Coroana de la ora trei are două moduri diferite de înfășurare și reglare. Un împingător la ora două, așezat la nivelul carcasei din aur roz de 45 mm, poate fi folosit pentru a comuta între cele două; atunci când împingătorul este activat, apare un mic marker roșu care indică faptul că ceasul poate fi reglat.

Citește în continuare pe DCBusiness

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite