Câți bani a pierdut Andreea Antonescu la cazino: Mi-am promis că nu mai fac

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Instagram Andreea Antonescu
Foto: Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a atras din nou atenția pe Instagram cu dezvăluirile sale recente, păstrându-le până acum departe de ochii cititorilor. Vedeta se bucură de ultimele zile petrecute în America, unde a călătorit pentru a-și vizita fiica, Sienna Spak, și a decis să facă o scurtă vizită la un cazinou. Cu toate acestea, nu a mers acolo pentru a juca jocuri de noroc și a pierde bani.

Cântăreața nu ezită să fie sinceră și transparentă față de urmăritorii săi, așa că a recunoscut deschis că a jucat la cazino. Prima experiență a fost o lecție pentru ea, după ce a pierdut o sumă de bani, și și-a promis că nu va mai repeta acest lucru.

Chiar dacă a avut o experiență neplăcută acum mulți ani și și-a făcut o promisiune că nu va mai juca la aparate, Andreea Antonescu recunoaște acum că singurul motiv pentru care mai intră în cazinourile din Las Vegas este pentru a face poze.

Vedeta a dezvăluit că a încercat să joace la aparate doar o dată, în momentul în care a vizitat pentru prima dată Las Vegas. Cu o miză de doar 1 dolar, deși a reușit să câștige puțin, banii obținuți i-a pierdut în doar 30 de secunde.

„Verificat. O singură dată am jucat la cazino, prima data când am ajuns în Vegas, am introdus în aparat 1 dolar, am câștigat 20, pe care i-am pierdut în 30 de secunde.

Mi-am promis să n-o mai fac vreodată și de atunci singurul motiv pentru care merg la cazinourile din Las Vegas este să las aici o poză.”, a povestit îndrăgita cântăreață pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel