Câte kilograge a slăbit Tania Popa la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de-aici: „Nu reușeam altfel. Sunt extrem de încântată”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Tania Popa, Instagram
Sursa foto: Tania Popa, Instagram

Tania Popa a vorbit despre participarea în cadrul emisiunii „Sunt celebru,scoate-mă de-aici”.

Tania Popa s-a întors de curând din jungla Dominicană, acolo unde a participat la una dintre cele mei grele experiențe din viața sa. Chiar dacă a fost un show al învingerii propriilor frici, actrița spune totuși că a rămas cu toate fobiile, în continuare.

„E foarte bine acasă, cu toate că sunt un al provocărilor, al experiențelor, probabil pentru că simt nevoia să mai fac și altceva. Nu mi-am învins temerile. În continuare, dacă văd o broscuță mică pe jos, cum făceam și până acum, țip, și mă ceartă soțul meu. Asta nu se vindecă. A fost prea scurt și prea pe adrenalină și nu am apucat să realizez prea multe. Mi-am dat seama încă o dată despre mine că sunt extrem de tolerantă, am o răbdare de fier și, cu vârsta, am învățat să mă stăpânesc, pentru că altfel aș fi explodat.”, a declarat Tania Popa în exclusivitate pentru Spectacola

Câte kilograme a slăbit Tania Popa în emisiune

Tania Popa s-a arătat a fi extrem de încântată datorită faptului că a reușit să slăbească un număr semnificativ de kilograme, pe care, recunoaște ea, nu ar fi reușit altfel să le dea jos. 

„Sunt extrem de încântată că am slăbit, nu reușeam altfel. Am slăbit 8 kilograme acum și de când m-am întors încă mă mențin. M-am reapucat mai intens de sport, pentru că în emisiune făceam ca să nu înnebunesc. Am realizat că doar familia îmi lipsește, nimic altceva. Soțul meu a slăbit 10 kilograme cât am fost plecată. S-a scurs pur și simplu pe picioare. Lui, ca și mie, i-a fost foarte greu. Copii se descurcă departe de mine. Noi suntem extrem de legați și mie fără familie mi-a fost cel mai greu.”, ne-a mai spus actrița.

Ce spune Tania Popa despre Bia Khalifa

„Este un coșmar, a fost coșmarul vieții mele să fiu în acel perimetru, unde să nu mă pot ascunde, cu oameni din alte universuri, alte generații și generația de acum este foarte diferită față de ce am trăit eu. Eu încerc să înțeleg, încerc să mă obișnuiesc, dar unele chestii chiar nu le înțeleg și foarte multe nu le tolerez, la anumite persoane. Noroc că am ieșit din competiție.

Mulțumesc providenței că Bia Khalifa a fost descalificată, pentru că, după mine, de la prima abatere, care s-a întâmplat cred că în prima săptămână, aș fi dat-o afară. Nu există așa ceva, pentru mine respectul este primordial. Nu am pretenții să fii inteligent, cu școli, dar am pretenția să respecți omul, dar mai ales pe cel mai mare ca tine și cu ceva bagaj în spate. Când tu nici nu ai cu ce să te recomanzi, adică ai cu ce, dar mai bine nu pomenim, și să-ți permiți așa ceva... este prea mult.”, a continuat aceasta, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel