Câte bentițe are Marian Nistor și de ce nu prea iubește aurul: Aurul alunecă, argintul este viu. Se și spune - ești ca un argint viu

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
captură foto: Antena Stars
captură foto: Antena Stars

Câte bentițe are Marian Nistor și ce iubește mai mult dintre aur și argint. Explicația lui este incredibilă.

Marian Nistor are aproape 80 de ani și este încă într-o formă demnă de invitiat. Alături de soția sa, Dorina Paraschiv, alături de care în luna octombrie 2023 va împlini 25 de ani de căsnicie și 27 de ani de când sunt împreună, celebrul compozitor și liderul trupei Savoy, Marian Nistor, a vorbit despre muzica sa și despre celebrele bentițe pe care le poartă.

Marian Nistor a dezvăluit că în pandemie a scris peste 200 de melodii noi și acum are în total 300 de piese noi pe care deși ar vrea să le lanseze, spune că "din păcate, nu va mai avea timp să le imprime".

"Acum sunt 300 de piese noi. Nu mai ajung să le imprim, că nu am cum. În primul rând financiar, în altă ordine de idei lupt cu mine. Mi le îngrop pe cele noi care apar. Nu se poate una după alta", a spus Marian Nistor, care a completat că s-a gândit să dea piesele colegilor de breaslă. 

"Și cu tineretul vrem să lucrăm, dar și cu foștii mei colegi de generație", a mai spus el.

Câte bentițe are Marian Nistor în prezent

Marian Nistor și Dorina Paraschiv s-au făcut cunoscuți de-a lungul anilor cu celebrele betițe pe care le poartă pe cap, dar și cu bijuteriile.

"Am vreo 350 de bentițe. Are și Dorina colecția mai nouă. De când suntem împreună, de 24 de ani, de fapt de 27 de ani, dar cununați de 24, a strâns și Dorina bentițe. Facem 25 de ani de la căsătorie pe data de 4 octombrie. E triplă aniversare. Ziua mea de naștere, aniversarea căsătoriei și 27 de ani de când ne suntem alături unul, altuia", a spus Marian Nistor.

Mai mult, în ceea ce privește bijuteriile, Marian Nistor a fost întrebat ce poartă mai mult, aur sau argint.

"Și aur, dar eu sunt cu argintul. Să vă spun eu, aurul câteodată alunecă. Citez din unul dintre cei mai mari poeți care a trecut în neființă, care se numește Ion Lotreanu, autorul versurilor celebrei melodii, cum spun unii, Domnișoară, domnișoară alias Lacrimă și cânt, pentru că și eu și el spunem Aur e prea mult în verighetă. Dar argintul întotdeauna este viu.

Se și spune: Ești ca un argint viu. Și chiar dacă nu ești, citez pe clasicul în viață, tot viu sunt că vreau eu. Argintul e un șlagăr, iar aurul alb e apogeul acestui metal deosebit", a mai spus Marian Nistor, într-un interviu pentru Viva.ro

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel