Cătălin Moroșanu și-ar fi dorit să fie avocat sau polițist. Cum a ajuns în sala kickboxing la 21 de ani: „În viața mea nu m-am gândit la asta”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cătălin Moroșanu, sursa foto Instagram
Cătălin Moroșanu, sursa foto Instagram

Cătălin Moroșanu spune că nu și-a imaginat niciodată că va ajunge luptător profesionist. A mers în sala de kickboxing doar ca să dea câteva kilograme jos. 

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți luptători din România. Pe lângă cariera în sport, acesta a câștigat și simpația oamenilor și este foarte iubit de public. Aceasta spune că nu s-ar fi așteptat niciodată să ajungă la un nivel atât de înalt, mai ales că a ajuns în sala de kickboxing doar pentru a da câteva kilograme jos. 


„Sincer, cred că ajungeam ori avocat, ori polițist. Eu m-am apucat de kickboxing în anul doi de facultate. Am zis să slăbesc și eu puțin, să văd cum e. Nu am avut vreun plan anume să mă gândesc că o să fiu luptător sau să apar vreodată la televizor, în viața mea nu m-am gândit la asta.


La 21 de ani am intrat prima dată în sală, am avut o carieră fulminantă, în sensul că am avut și talent, am fost și un luptător atipic și uite că faptul că am fost așa am reușit să înving nume foarte mari din sportul de contact al plantei. Pentru mine este o satisfacție enormă că am reușit, un băiat de la țară, din grajduri, să ajungă să reprezinte România la cel mai înalt nivel”, a mărturisit Cătălin Moroșanu, potrivit Spynews


Cătălin Moroșanu a devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui a adus pe lume un băiețel


Cătălin Moroșanu a devenit tată de băiat. Luptătorul și soția lui au ținut totul ascuns. Fiul lor a venit pe lume pe 1 decembrie cu două luni înainte de termen. Chiar dacă Patrick Nicolas a fost născut prematur, la șapte luni, în aceste momente micuțul se simte foarte bine și este perfect sănătos. 


"Este născut pe 1 decembrie. Sunt tata de baiat si nu ma asteptam. Chiar îmi doream să am și un băiat. Nu stiu cum s-a întâmplat. A venit când ne doream mai mult, dar nu credeam în acest vis. Îi mulțumesc soției mele pentru tot și vreau pe această cale să-i spun cât de mult o iubesc.", a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul emisiunii TV.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel