Cătălin Moroșanu, SECRETUL unei relații longevive: ”Sunt niște lucruri foarte subtile aici. Nu pot să fie amândoi ca berbecii”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Cătălin Moroșanu are una dintre cele mai longevive relații din showbiz.

Cătălin Moroșanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 20 de ani cu soția lui, având una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. În acest sens, celebrul luptător dezvăluie rețeta care a ținut scânteia aprinsă între cei doi, pentru această perioadă mare de timp.

"Sunt mai mulți factori. În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună. Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii.

Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață. Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți. În al doilea rând, într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva.", a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit ego.ro

Cei doi vorbesc zilnic la telefon

Chiar dacă este foarte mult plecat pe drumuri, Cătălin Moroșanu spune că nu uită niciodată să-și sune partenera. Totuși, acesta nu s-a gândit la faptul că ar putea reprezenta un exemplu pentru alte cupluri.

"Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el.

Eu niciodată nu m-am gândit că noi suntem un exemplu pentru alte relații. Orice relație are greutățile ei la un moment dat. Suntem oameni normali.", a mai spus el.

Ce elemente trebuie să aibă la bază o relație

"Sunt niște lucruri foarte subtile aici, nu mai este flacăra de la începutul relației, din primii doi ani de zile. Consider că parteneriatul este cel mai important, dar și înțelegerea. O relație trebuie să fie simplă, nu complicată. Mai contează ca un partener să fie mai vulcanic, altul mai calm, nu pot să fie amândoi ca berbecii și să se bată cap în cap.", a mai dezvăluit acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel