Cătălin Botezatu și tatăl său, operați de cancer în aceeași zi: „S-a îmbolnăvit înainte de a mă îmbolnăvi eu”

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 09 noi 2022, 14:53 | Categorie: Social
Cătălin Botezatu, captură video Youtube
Cătălin Botezatu, captură video Youtube

Cătălin Botezatu a vorbit despre familia sa.

Cătălin Botezatu este printre cei mai celebri designeri de modă de la noi din țară și nu numai. În timp ce toată lumea știe cu ce se ocupă acesta și ce nume mare a îmbrăcat până acum, puțini sunt cei care știu anumite detalii din viața sa personală. Invitat în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată” realizată de Cristina Șișcanu, celebrul designer a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu părinții săi.

„Părinții mei s-au despărțit când eu aveam 16 ani. Nu am suferit, cred că mi-am dorit acest lucru, pentru că erau scandaluri, întotdeauna am ținut cu mama, dar îl iubesc foarte mult și pe el.

Am vorbit cu el până de curând, dar se mai supără, e mai bătrân. Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte. Nu a fost intenționat și nu este. Sunt niște căpoșisme ale bărbaților maturi. Nu ne vorbim nici acum, el a hotărât să fie așa… Dintr-o prostie. De un an e așa. Mi-a reproșat prostii.

Ăsta e unul dintre motivele pentru care ne certăm, pentru că nu merg la el. Nu am vrut să merg la el. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru' (n.r. – copilul soției lui Constantin), e dureros. I-am zis – Tată, mă cheamă Cătălin! Și o luăm de a capăt. Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public. L-am sunat și de ziua lui anul acesta și nu mi-a răspuns. Mama îl iubește și acum.”, a susținut Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii prezentate de Cristina Șișcanu.

„Tata s-a îmbolnăvit înainte de a mă îmbolnăvi eu”

Chiar dacă nu au mai ținut legătura, Cătălin Botezatu a aflat faptul că el și tatăl său au fost operați în aceeași zi, de aceeași boală necruțătoare.

„Tata s-a îmbolnăvit înainte de a mă îmbolnăvi eu, tot de un cancer. Și a trecut prin multe operații. Ultima prin care a trecut, el nici nu știe, cred, în ziua în care eu mă operam în Turcia de de acest cancer, el era operat în România, tot de cancer, de cancer la plămâni. Dar e sănătos.”, a adăugat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu are doi copii

Chiar dacă în prezent, designerul este singur, acesta a dezvăluit faptul că are doi urmași, pe care i-a făcut în tinerețe. 

„Mi-ar fi plăcut să mai fac un bebe. Chiar mă gândeam anul trecut să am o fetiță. Îmi plac copiii, dar nu mă văd atât de responsabil să am grijă de ei acum. Eu am doi băieți. Țin legătura cu ei. Mulți bărbați fac lucruri atunci când sunt duși de val, iar eu am fost tânăr atunci.”, a mai dezvăluit Cătălin Botezatu.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite