Cătălin Botezatu, mesaj pentru femei. Ce nu trebuie să-ți lipsească din dulap: A fi cochetă nu înseamnă să ai produse scumpe

radiodcnews Team | Dată: 13 feb 2022, 15:13 | Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Catalin Botezatu
Foto: Instagram Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu a vorbit despre tendințele din modă, în anul 2022. Ce nu trebuie să ne lipsească din garderobă.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri și dă mereu tonul în modă.

Celebrul creator de modă a vorbit despre tendințele și regulile vestimentare de care trebuie să ținem cont anul acesta și le dă un sfat femeilor despre cum să se îmbrace cochet anul acesta. 

Ce se poartă în anul 2022 și care sunt materialele vedetă

 

"Pentru primăvară vara acestui an avem, multă culoare. Galbenul, portocaliul vor fi vedetele accestui an. Rozul pudrat este în tendințe, alături de verdele pădure, bleu ciel, roșu aprins. Ciudat și contrar faptului că este sezonul primăvară vară se vor purta griurile. Stilul etno reinterpretat va fi la modă", a declarat Cătălin Botezatu, pentru click.ro.

Fostul jurat de la "Bravo ai stil!" spune că materialele în tendințe de anul acesta sunt catifeaua și materialele fluide, precum mătase, voal, bumbac.

"Se poartă produse din piele ecologică, până la pantaloni mulați, ușor evazați în parte dea jos. Denimul este în trend, în toate formele lui. Pentru toamnă iarnă se va purta albul și cășmirul foarte mult.

Acum, pentru că suntem în plin sezon de iarnă, încă se poartă foarte mult tricotajele și blănurile naturale, deși există acest curent împotriva lor chiar și marii contestatari, precum Anna Wintour, au apărut purtând blănuri naturale. Pentru cei care își permit, se poartă stofele tip tweed sau din țesătură alpaca sau vicuna", a completat el.

"Nu trebuie să lipsească produsele din denim"

Întrebat despre ce sfat le dă femeilor anul acesta, Cătălin Botezatu a spus că "a fi cochetă nu înseamnă întotdeauna să ai produse scumpe".

"Trebuie să ai câteva produse care pot fi purtate în toate sezoanele, cum ar fi o rochie neagră tip Jackie O, cu acel decolteu tip barcă, apropiată de linia corpului, care poate fi asortată cu perle. Pe timp de iarnă o putem purta cu un mantou sau o blană și vara eventual cu o șal de mătase. Nu trebuie să lipsească produsele din denim, bluze albe masculine cu manșete supradimensionate și o pălărie stilizată tip cowboy care scoate orice ținută din anonimat", a mai spus designerul.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite