Cât valorează pisica lui Taylor Swift. Suma este colosală

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cântăreaţa americană Taylor Swift va concerta în Canada după invitaţia premierului Justin Trudeau / FOTO: Instagram
Cântăreaţa americană Taylor Swift va concerta în Canada după invitaţia premierului Justin Trudeau / FOTO: Instagram

A fost publicată lista celor mai bogate animale de companie din lume, iar Olivia Benson, pisica lui Taylor Swift, s-a clasat pe locul al treilea, cu o valoare netă de 97 de milioane de dolari.

Olivia a fost botezată după personajul lui Mariska Hargitay din "Law & Order: Special Victims Unit". Însoțitoarea și cea mai bună prietenă a lui Swift a făcut parte din numeroase reclame, inclusiv una pentru Diet Coke în 2014, precum și din videoclipurile pentru melodiile sale 'Blank Space' și 'Me!'.

Swift mai are alte două pisici, Meredith Grey (un Scottish Fold)și Benjamin Button (un Ragdoll) - dar cele două feline nu au intrat în selecție.

În timp ce numele lui Meredith a fost inspirat de personajul lui Ellen Pompeo din "Anatomia lui Grey", Benjamin a fost numit după personajul lui Brad Pitt din filmul "The Curious Case of Benjamin Button" din 2008.

Cântăreața americană a primit-o acasă pe Meredith în octombrie 2011, pe Olivia în iunie 2014, iar Benjamin s-a alăturat familiei la începutul anului 2019. Swift continuă să își trateze adesea cei 239 de milioane de urmăritori de pe Instagram cu postări despre pisicuțele sale.

Lista de animale de companie bogate a fost creată folosind statisticile Instagram și veniturile estimate ale fiecărui animal de companie pe post de social media.

Potrivit listei, Gunther VI, un ciobănesc german, este cel mai bogat animal de companie din lume. Averea netă moștenită de Gunter, în valoare de 500 de milioane de dolari, este gestionată de organizația media italiană Gunther Corporation. Pe locul al doilea pe listă se află Nala, pisica influentă în social media, deținută de Shannon Ellis și Varisiri 'Pookie' Methachittiphan. Cu o valoare netă estimată la 100 de milioane de dolari

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel