Cât de mult trebuie să plătești pentru a fi vecin cu Marilyn Monroe și Hugh Hefner pe VECI

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cât de mult trebuie să plătești pentru a fi vecin cu Marilyn Monroe și Hugh Hefner pe VECI
Cât de mult trebuie să plătești pentru a fi vecin cu Marilyn Monroe și Hugh Hefner pe VECI

Se spune că nimic în viață nu vine fără un preț, iar acest lucru se aplică chiar și în cazul morții. Aceasta este o realitate cruntă, vizibilă în locurile de veci celebre din întreaga lume, precum cimitirul Pere Lachaise din Paris sau Westwood Village Memorial Cemetery din Los Angeles, unde se află mormântul lui Marilyn Monroe.

Pe data de 4 august 1962, Marilyn Monroe a pierit la vârsta de 36 de ani, iar cauza oficială a morții sale a fost sinuciderea, provocată de o supradoză de somnifere. Artista a fost descoperită dezbrăcată, întinsă pe patul său, cu telefonul în mână.

Imediat au apărut mai multe ipoteze: suicid, accident şi crimă. Teoria sinuciderii este cea mai verosimilă, mai ales că nu era prima tentativă de acest gen, iar Marilyn încercase deja de patru ori să-şi ia viaţa.

Tragicul eveniment a ţinut prima pagină a publicaţiilor importante din întreaga lume, care au titrat: „Marilyn Monroe, găsită moartă“, „Marilyn Monroe s-a sinucis“, „Accident sau sinucidere?“,„Nimeni nu a revendicat trupul lui Marilyn Monroe la morgă“.

În cele din urmă, Marilyn Monroe a fost îngropată în cimitirul Westwood Memorial Park din Los Angeles. Cu câteva luni înainte de a-și pierde viața, ea a restabilit legătura cu fostul ei soț, jucătorul de baseball Joe DiMaggio (fotografii 1 și 2 în galerie), și se pare că cei doi plănuiau să se căsătorească din nou pe data de 8 august 1962, conform BBC. DiMaggio a organizat ceremonia și nu a invitat pe nimeni din industria filmului, deoarece considera că aceștia au avut o contribuție la moartea actriței. Timp de 20 de ani, DiMaggio a trimis săptămânal trandafiri roșii la mormântul actriței. Sportivul nu s-a recăsătorit niciodată, iar ultimele lui cuvinte, în momentul trecerii sale în neființă în 1999, au fost: "În sfârșit, o voi reîntâlni pe Marilyn!"

Similar altor celebrități, mormântul actriței a devenit un loc de pelerinaj, iar cimitirul în sine atrage turiști, la fel ca și celebrul Pere Lachaise, deoarece aici sunt îngropați mai mulți oameni celebri, printre care Natalie Wood, Truman Capote și Farrah Fawcett.

Rămășițele divei hollywoodiene se află în cripta cu numărul 24, ușor de recunoscut deoarece este acoperită cu urme de ruj lăsate de fani care îi vizitează mormântul chiar și în prezent, la 59 de ani de la moartea actriței. În 1992, magnatul Playboy, Hugh Hefner, a achiziționat cripta adiacentă celei a lui Monroe pentru suma de 75.000 de dolari. Hefner a cumpărat acest loc de odihnă datorită conexiunii pe care o avea cu Marilyn Monroe: ambii s-au născut în 1926, iar Monroe a apărut pe prima copertă a revistei Playboy în 1953. În prezent, o altă criptă lângă mormintele celor două simboluri ale sexualității este disponibilă pentru vânzare la un preț foarte mare.

Potrivit presei din SUA, mormântul de lângă Monroe şi Hefner a fost scos la vânzare pentru nu mai puţiin de 2 milioane de dolari. Cripta a aparţinut compozitorului Jerry Herman, cunoscut pe Broadway pentru musicalul „Hello Dolly!” Herman a cumpărat cripta în 1997, dar, când a murit, în 2019, a fost îngropat lângă mama sa în New Jersey. De aceea, membrii familiei sale vând acum cripta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel