Cât câștiga Monica Tatoiu și ce pensie are acum. „Totul are un cost”

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Cât câștiga Monica Tatoiu și ce pensie are acum. „Totul are un cost”: Facebook Monica Tatoiu
Cât câștiga Monica Tatoiu și ce pensie are acum. „Totul are un cost”: Facebook Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a dezvăluit cât câștiga și ce pensie are acum.

Monica Tatoiu a făcut destăinuiri despre salariul pe care îl încasa pe vremea când lucra, dar și despre pensia pe care o încasează în mometul de față. Invitată la un podcast găzduit de Geanina Iacob, ea a vorbit și despre unele sacrificii pe care le-a făcut.

Monica Tatoiu are 67 de ani și după o viață în care a avut succes în afacerile ei, acum se bucură de o viață liniștită. Soțul ei, un medic cardolog pensionar și el, o însoțește în vacațele de car se bucură acum din plin. Ea spune că nu a avut nicidată probleme financiare și că nu a trebuit „să fure” ca să fie bogată.

Chiar și acum, a pensie, o duce foarte bine din punct de vedere financiar, cu ceie 22.000 de lei pe lună.

Întrebat dacă este milionară ea a răspuns afirmativ, dar că asta nu a venit fără sacrificii. „Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu. Îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?”, a spus ea, potrivit Liberatea.

Banii au venit cu un cost

„Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, așa cum se spune”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului. Ea a mai recunoscut că își reproșează că nu a avut prea mult timp să stea alături de copilul ei.

 „Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează, dar l-am întrebat, jucăriile și școlile cine i le plătea? Dar îmi spune ‘Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara, așa mi-a spus el. Sunt milionară cu niște costuri. Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani. Până atunci, am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră și brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena”, a mai explicat ea.

A avut salariu de 40.000 de euro

Monica Tatoiu câștiga chiar și 40.000 de euro pe lună, dar muncea până la epuziare. „Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme și tata a fost la fel, în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui. Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect”, a încheiat ea, conform Adevărul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel