Cât a suferit Aurelian Temișan din dragoste: Am simțit că s-a deschis pământul și am căzut

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Cât a suferit din dragoste Aurelian Temișan: Am simțit că s-a deschis pământul și am căzut
Cât a suferit din dragoste Aurelian Temișan: Am simțit că s-a deschis pământul și am căzut

Aurelian Temișan a povestit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre suferința lui în dragoste până s-o întâlnească pe Monica Davidescu.

"Mai mult decât mă așteptam, cu atât mai mult relația pe care o avusesem înainte de Monica, acet balsam al sufletului, a fost una foarte puternică! Din punctul meu de vedere nu se întrevedea nimic care să rupă această relație, iar atunci când s-a întâmplat am simțit că s-a deschis pământul și am căzut. Până atunci pluteam, căzătura e mai dură decât te aștepți, Monica atunci a apărut.

După o perioadă de câteva luni, oarecare chin pentru ea că nu înțelegea dacă suntem împreună sau nu, sufletul meu nu era vindecat, mi-am dat 2 zile în care mi-am făcut o scanare totală să-mi dau seama ce vreau de la mine și ce vreau de la această fată total inocentă care apăruse în viața mea, care-mi plăcea dar din cauza faptului că eram cramponat, nu puteam s-o văd mai bine și mi-am dat seama că era savarea mea", a declarat cântărețul.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan se bucura de una dintre cele mai apreciate căsnicii din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc de mai bine de 26 de ani și sunt căsătoriți din anul 1996.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel