Câștigătorul GHINIONIST: A câştigat la LOTO dar nu poate să RIDICE premiul

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Un algerian are dificultăţi în a-şi revendica premiul câștigat la Loto.

Un algerian se confruntă cu o problemă pe care nu o anticipase atunci când a cumpărat biletul răzuibil de 5 euro: nu își poate ridica premiul întrucât este o sumă prea mare pentru a fi plătită cash.

Ghinionistul trebuie să găsească o modalitate de a revendica premiul în valoare de 250.000 de euro. Suma nu poate fi plătită în numerar, iar algerianul nu poate încasa banii la bancă întrucât nu are actele necesare pentru a-și deschide un cont bancar.

Câştigătorul spune că vrea să folosească banii pentru a-şi construi o viaţă în Belgia, potrivit BBC.

„Când voi primi banii, îmi voi cumpăra o locuinţă în Bruxelles. Şi poate o maşină", a declarat bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, pentru ziarul belgian Het Laatste Nieuws, citat de mediafax.

Mai întâi, însă, trebuie să găsească o modalitate de a revendica banii.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani nu are acte de identitate valabile şi nici un loc de trai permanent, potrivit postului de televiziune belgian VRT.

Pentru că nu poate deschide un cont bancar, loteria nu va face plata, a declarat avocatul bărbatului, Alexander Verstraete.

„Căutăm acele documente care pot dovedi identitatea sa. El va trebui să îşi contacteze familia din Algeria", a declarat avocatul.

Avocatul a spus, de asemenea, că autorităţile au promis că nu îl vor expulza pe bărbat până când acesta nu va primi premiul.

Câştigătorul a părăsit Algeria în urmă cu patru luni, călătorind cu barca spre Spania, potrivit presei belgiene. De acolo, a mers pe jos prin Spania şi Franţa înainte de a ajunge în Belgia.

El a vrut să călătorească mai departe în Regatul Unit, dar acum spune că preferă să rămână în Belgia şi speră să îşi întemeieze o familie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel