Câștigătorii Eurovision 2022, licitație. Liderul Kaluș își vinde ”jobenul” tricotat

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Toți banii strânși vor merge către Fundația Serhiy Prytula, care ajută armata.

Orchestra Kaluș, câștigătorul Eurovision 2022, a scos, așa cum a promis, la licitație trofeul câștigat la concurs, iar banii vor merge pentru ajutorarea armatei.

În plus, liderul trupei Oleg Psyuk a decis să-și vândă ”Jobenul” roz, în care a evoluat la un concurs la Torino. 

Împreună cu prezentatorul TV și voluntarul Serhiy Prytula, artistul a organizat o vânzare și a postat anunțul pe Instagram.

Pălăria lui Psyuk, devenită imediat un trend în modă, se vinde cu 5 euro sau 200 de grivne. Câștigătorul va fi ales aleatoriu dintre toți participanții la tombolă. Pentru fiecare donație de 5 euro, participantul primește o notă la extragere. Deci, cu cât sunt mai multe donații, cu atât mai multe șanse de câștig. 

”Fă o donație de minim 5 euro (sau 200 hrivne) în contul bancar afișat. Cu cât donați mai mult, cu atât aveți mai multe șanse de câștig. După oprirea tombolei, partenerii @monobank.ua vor alege aleatoriu câștigătorul dintre cei care au donat.



Trofeul Eurovision, un microfon de sticlă, va reveni celui care donează cel mai mult în cripto sau în monedă tradițională”, se arată în postarea publicată de formația Kaluș.

Statueta Eurovision va merge la cel care va plăti cel mai mult pentru ea, iar organizatorii spun că se poate plăti chiar și în criptomonede. 

Tombola și licitația se vor încheia pe 28 mai la ora 19.00.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KALUSH (@kalush.official)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel