Castelul Prințesei Diana. Harry și William NU sunt pe lista MOȘTENITORILOR. Favorit, nepotul Prințesei de Wales

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Domeniul unde s-a născut Diana nu va fi moștenit de Harry și William, ci de actorul britanic Louis Spencer.

 

Regretata Prințesă de Wales le-a lăsat moștenire fiilor ei mulți bani, imobiliare și bijuterii, dar nici Prințul William, nici Prințul Harry nu vor moșteni proprietatea de lux pe care a crescut regretata Lady Di.

Prințesa Diana, decedată în mod tragic, s-a născut la Sandringham, Norfolk, la 1 iulie 1961, fiind cel de-al patrulea dintre cei cinci copii ai lui John Spencer, vicontele de Althorp.

Familia Spencer a fost strâns asociată cu familia regală britanică de generații, Cynthia și Ruth, bunicile Dianei, fiind doamnele de curte ale mamei reginei Elisabeta a II-a.

După divorțul părinților săi, Diana a locuit o vreme cu mama sa, la Londra, după care vicontele Spencer a primit custodia copiilor. Așa că Lady Di s-a mutat la Althorp, domeniul soților Spencer din Northamptonshire.

Domeniul Spencer are până la 90 de camere și o galerie impresionantă de tablouri.

Cine este moștenitorul domeniului Althorp 

Așa cum relata presa britanică, Althorp nu va ajunge în mâinile fiilor Dianei, ci va fi moștenită de Louis Spencer, nepotul prințesei.

Louis a fost crescut de mama sa în Africa de Sud, unde a urmat cea mai scumpă școală privată din Cape Town, înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru a studia la Universitatea Edinburgh.

Presa îl descrie drept o ”persoană foarte privată” și, interesant, a decis să devină actor.

Datorită cutumei vechi de secole, prin care titlul și domeniul unui aristocrat trec la fiul cel mare, scrie Dailymail. Deși nu este cel mai mare dintre copii, Louis este singurul fiu, așa că acesta va moșteni Casa Althorp și moșia sa de 13.500 de acri (aproape 5.500 de hectare) în Northamptonshire. 

Într-un interviu acordat TheTelegraph, Lady Kitty, sora acestuia, a a declarat că este de acord cu tradiția care ar permite ca domeniul să fie păstrat sub numele Spencer.

Deși este o persoană care este văzută rar în public, se pare că îi place să fie înconjurat de vedete.

Acesta a fost văzut chiar în compania cântăreței Nicki Minaj într-un club de noapte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel