Casa Regală: Custodele Coroanei și Principele Radu, în vizită în Regatul Spaniei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Majestatea Sa, Margareta, și Principele Consort / FOTO: Facebook Casa Regală
Majestatea Sa, Margareta, și Principele Consort / FOTO: Facebook Casa Regală

Vizita intervine în contextul în care Spania deține președinția UE. 

Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei, şi Principele Radu au început o vizită în Regatul Spaniei în contextul în care, în a doua jumătate a acestui an, Spania deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, anunţă Casa Regală.

Vizita regală română are drept obiectiv sublinierea, în mediul instituţional şi în societatea spaniolă, a importanţei României în Uniunea Europeană şi NATO, precum şi susţinerea aspiraţiilor europene ale Republicii Moldova, menţionează Casa Regală într-o postare pe Facebook.

"Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu au început o vizită în Regatul Spaniei, în cadrul căreia vor avea întâlniri publice în zilele de 25, 26, 27 şi 28 septembrie 2023. (...) Duminică, 24 septembrie, Custodele Coroanei şi Principele Radu au fost întâmpinaţi la Aeroportul Internaţional Adolfo Suarez din Madrid de către ambasadorul României în Regatul Spaniei, domnul George Bologan, însoţit de diplomaţi şi de ataşaţi ai Ambasadei României la Madrid", arată sursa citată.

Majestatea Sa Margareta și Principele Consort au călătorit cu o aeronavă TAROM. La sosire, Custodele Coronei și Principele Radu au fost întâmpinați la Aeroportul Internațional Adolfo Suarez, din Madrid, de Ambasadorul României în Regatul Spaniei, George Bologan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel