Casa din filmul "Home Alone" se vinde! Cât costă imobilul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

"Este emblematică, plină de facilități moderne și se află într-unul dintre cele mai bune cartiere din țară", spune Dawn McKenna de la Coldwell Banker Realty pentru PEOPLE.

Fanii „Home Alone” pot sărbători Crăciunul mai devreme!

Casa cu cinci dormitoare și șase băi, care apare în celebrul film din 1990, este acum pe piață pentru 5,25 milioane de dolari.

Proprietatea din Winnetka, Illinois, a fost în centrul filmului clasic de sărbători, în care Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, rămâne singur acasă din greșeală după ce familia sa pleacă în vacanța de Crăciun.

Lista este gestionată de Kathryn Moor și Dawn McKenna de la Coldwell Banker Realty.

McKenna a declarat pentru PEOPLE că proprietatea – care include o sală de gimnastică complet echipată, un cinematograf de ultimă generație, un teren de sport acoperit cu marcaj pentru aruncări de trei puncte și un garaj încălzit pentru trei mașini – este o "legendă rară care îndeplinește toate așteptările".

"Această casă are tot ce îți poți dori. Este emblematică, dotată cu facilități moderne și situată într-unul dintre cele mai bune cartiere din țară", a spus ea.

Construită inițial în 1921, proprietatea de 9.126 de metri pătrați se află în spatele unei porți din fier forjat, pe o stradă cu arbori, și are un plan de etaj fluid.

Deși a fost renovată în 2018, foaierul casei, scara de intrare și spațiile formale de living și sufragerie "rămân în mare parte neschimbate în formă și structură", conform anunțului.

Printre cele mai noi adăugiri se numără o cameră de familie cu tavane înalte și uși franceze care se deschid spre curtea din spate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel