Carmen Tănase nu poate scăpa de „Flăcărica”. Actrița intră des în pielea personajului: „Se mai întâmplă!”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Kanal D, 40 de întrebări cu Denise Rifai
Foto: Kanal D, 40 de întrebări cu Denise Rifai

Carmen Tănase și-a amintit de unul dintre cele mai speciale roluri pe care le-a interpretat până acum.

Carmen Tănase a avut extrem de multe roluri remarcabile de-a lungului timpului. De departe însă, una dinte prestațiile care i-a rămas și astăzi în minte actriței este cea din „Inimă de țigan”, când aceasta a trebuit să o interpreteze pe Flăcărica. Chiar dacă a fost ceva total nou pentru vedetă, rolul punând-o în diferite ipostaze amuzante, aceasta s-a adaptat cu brio, ba chiar spune că o identifică și astăzi pe Flăcărica în anumite situații din viața de zi cu zi, chiar dacă au trecut foarte mulți ani de atunci.

“Nu, niciodată. E o notă proastă pentru mine ca actriță dacă încurc personajele și le confund. Sunt atentă. În general, când intru într-un personaj, atunci intru într-un personaj! Flacăra o să facă parte din mine toată viața mea pentru că este și o parte din mine în ea. A fost un schimb între noi, nu pot să zic că mi-am însușit personajul Flacăra în totalitate și eu nu aveam nimic din el. Nu, e o prostie! Sigur că mai scap, dar nu în roluri!”, a declarat Carmen tănase, potrivit Ego.

Nu se aștepta ca „Inimă de țigan” să se bucure de un așa succes

Chiar dacă se aștepta ca telenovela aceasta să se bucure de succes, Carmen Tănase nu visa niciodată ca aceasta să devină un real fenomen la noi în țară. Acest lucru este cu atât mai de admirat cu cât pe vremea aceea rețelele de socializare nu aveau aceeași influență ca în ziua de astăzi, susține ea.

“Am simțit că o să aibă succes, fiind o lume exotică, în general oamenii sunt atrași. Am simțit că o să aibă succes, dar în niciun caz cum a avut și cum are acum. Bine, acum în social media, cam orice mai OK sau mai haios are succes. Nu, succesul de atunci a contat, când nu erau aceste ajutoare! Pur și simplu, toată lumea, din toate categoriile sociale, se uita la acest serial! Asta m-a bucurat foarte mult, i-am câștigat pe toți. Știți cum se zicea: “La telenovele se uită toate gospodinele!”. Mă rog, niște clișee de genul acesta. Uite că noi am dărâmat acest clișeu și absolut toată lumea se uita!”, a mai dezvăluit Carmen Tănase, pentru aceeași sursă citată.

„Flacăra are toleranță 0 la prostie”

Când vine vorba despre comportamentul din trafic, Carmen Tănase spune că aici nu-și intră în personaj, întrucât o conduită exemplară. La rândul lor, autoritățile dau dovadă de înțelegere față de actriță, astfel încât aceasta spune că nu a avut niciodată probleme, din acest punct de vedere.


“Nu, în trafic sunt foarte generoasă, dau prioritate tuturor, îi las pe toți în față, nu mă grăbesc nicăieri. Și așa, cu o secundă sau două, nu e nicio problemă. Să te tot întâlnești cu mine în trafic! Este adevărat, pe stradă, îmi mai scapă! Flacăra are toleranță 0 la prostie și se mai întâmplă! Eu vorbesc foarte frumos cu polițiștii, dar și ei vorbesc frumos cu mine, așa că nu am avut niciun motiv. (n.r. să intre în pielea Flăcăricăi) Mai glumim, asta da, dar altfel nu.”, a completat aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel